• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

wczoraj mialam wolne,chyba 1sza niedziela od urlopu,i pojechalismy na carboot,kupilam sobie fajny wazon za 1,5f a pod spodem naklejka z cena 22f!!!!uwielbiam te angielski pchle targi:)))szkoda ze w Polsce nie ma jeszcze takiego zwyczaju odsprzedawnia niepotrzebnych rzeczy za symboliczna zlotowke. DSC00449.jpg

reklama
Hej, witam się ja też:-)

Historie niesamowite piszecie!!!!! Szok.

Asia zerknij pod swój wykres:):tak: ja nadal trzymam kciuki:-)

A ja zaraz padnę na nos - zmęczona jestem jak to w poniedziałek po pracy:-(:-(

asiczka przepiękny wazon, mnie takich brakuje tak naprawde u mnie w domu, !!!!! :-(

U nas PL to nie wiem czy takie coś przy przeszło, aby pozbywać sie niepotrzebnych rzeczy za groszę, wątpie , szczerze wątpie, a jak tak to napewno nie za groszę !!!!!!!!!! moze gdzieś są takie fajne stoiska ale u mnie jeszcze takich cudów nie widziałam a szkoda !!!!!!!

Roza- wiesz jak to mówią szewski poniedziałek:-Du nas dziś rano pięknie się zaczęło ładne słoneczko troszkę wiało.A później śnieg sypał i wiało jak cholera moje dobra samopoczucie ulotniło się razem z pogodą:angry:Obskoczyliśmy z mężęm urzad skarbowy pit złożony jeden plus:happy2:

asiczka patrząc na Twoje poprzednie cykle to były dość długie, i moze TY masz po prostu długą fazę lutealną, jedna miałaś 24 dni , ostatnia nie wiadomo , no i teraz ........... z całego serca życzę aby teraz była juz fasaolka i aby szybko test wyszedł :) :):)

Asia tak było u mnie,testy mi odrazu nie wychodziły,ale ja czułam że jest coś na rzeczy:-)
Temp masz ładną,oby nie spadła z hukiem.

Wiolka dokładnie:-) mój M jeszcze swojego pit-a nie przyniósł z pracy.

asiczka patrząc na Twoje poprzednie cykle to były dość długie, i moze TY masz po prostu długą fazę lutealną, jedna miałaś 24 dni , ostatnia nie wiadomo , no i teraz ........... z całego serca życzę aby teraz była juz fasaolka i aby szybko test wyszedł :) :):)
ilona​ ale wlasnie po to chyba dostalam ta luteine zeby skrocic ta faze lutealna,tak?bo ja juz nie kumam..kiedy po lutce powinnam dostac@...zaluje ze nie zapytalam gina..

reklama
hej kobitki!

karolcia twoja historia jest niesamowita. ale jak widać kończy się happy endem.

a ja obiadek zjadłam mało bo apetytu brak i chyba połoze się bo moja senność narasta w strasznym tempie. miłego popoludnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry