• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

jestem juz po pracy,poczytalam was i siadam teraz,relaksik:)
karolina niesamowita historia!!!!!:szok:To sie biedulko wycierpialas,no ale najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo:))Jeden jajnik ale pozadny:-D
mnie dzisiaj cos ciagnie tak czasami w dole brzucha...pewnie @ nadchodzi...uhhh:wściekła/y:juz co chwile latam do kibelka i sprawdzam..oj jak ja nie lubie tego czekania..

reklama
a na prezenty ślubne, jak nie winko to może książki? to fajny pomysł :) albo jakieś drobiazgi dla maluszka jak się planuje czy coś :)

Karolina jeeeeny ale historia, raaany!

Domiśka- brzmi niewiarygodnie, wiem. 27,5 kg (albo 25,7- nie pamiętam) ważył tuż po operacji- tak mam zapisane w dokumentach i tak mówili lekarze. Masakra nie? Ważyłam blisko 90 kg a po powrocie ze szpitala 51. Mam nawet gdzieś zdjęcie gdzie lekarz trzyma ten torbiel w dwóch rękach wyciągniętych przed siebie, a to wisi jeszcze bleee... masakra...
w ostatnich dniach przed operacją miałam stwierdzoną arytmię serducha, bo uciskało na serdusio, na kręgosłup, na wątrobę- byłam aż cała żółta, na nerki- przestała pracować jedna i bali się, że albo pęknie i będzie nieszcześćie, albo mnie po prostu udusi od środka. odkąd trafiłam do szpitala i zaczęły się badania, prześwietlenia itp to ruszyło w galopującym tempie.

Dziękuje że opisałaś wszystko :)
też miałam torbiela wielkosci talerza mi nawet test wyszedł pozytywny piersi i brzuszek jak poszlam do lekarza zapisał luteinę i sie udało, nie musieli nic wycinać, miałam to szczęście.

No to ja tez sie pochwale moim torbielem . Mial 30cm srednicy wykryty przez przypadek . Tzn przez moja coroczna kontrole ginekologiczna. Mialam wtedy 22 lata 2 dzieci i pierwsze pytanie po operacji czy bede mogla miec jeszcze dzieci :-):-):-) no i moge bo po operacji urodzilam jeszcze 2 chlopakow i nastepny babel w drodze.

My kobiety twarde jestesmy i wiele przechodzimy .

No to ja tez sie pochwale moim torbielem . Mial 30cm srednicy wykryty przez przypadek . Tzn przez moja coroczna kontrole ginekologiczna. Mialam wtedy 22 lata 2 dzieci i pierwsze pytanie po operacji czy bede mogla miec jeszcze dzieci :-):-):-) no i moge bo po operacji urodzilam jeszcze 2 chlopakow i nastepny babel w drodze.

My kobiety twarde jestesmy i wiele przechodzimy .

dokładnienawet sobie nie potrafimy zdać sprawy ile jesteśmy w stanie wziąść na siebie i to przetrwać...

u nas sloneczko pieknie swieci a my siedzimy w domku corcia stan podgoraczkowy i wredny katar a ja cos kaszle :wściekła/y:

Nie chce mi sie nic za sprzatanie sie nawet nie wzielam nie mam sily, zaraz obiadek moze sie lepiej poczujemy z cora.

Witam się poniedziałkowo Karolina-to faktycznie przeszłaś swoje najważniejsze że jest już dobrze i bąbelek w drodze:-) Ja siedze w domku mała za niedługo z przedszkola przyjedzie i będzie koniec ciszy w domu.A dom z ogródkiem to bardzo fajna sprawa dobre i dla dzieci i dla rodziców my wynajmujemy wielki dom z dużym ogrodem w lecie kwiatki nam pięknie rosną i jarzyny chlapiemy się w ogrodzie w basenie a mała uwielbia siedzieć w swojej piaskownicy nie wyobrażam sobie życia w bloku tak się już nauczyliśmy:tak:Co do samochodów to potrafią nieziemskie kity wciskać my też za niedługo mamy zamiar zmienić samochód ale M jest z zawodu machanikiem więc on sam sobie wszystko sprawdza:happy2:

reklama
Karolinka ale historia naprawde !!!!!!!! :szok: kurcze ja nawet nie wiedziałam ze są aż takie duże torbiela !!!!!!!!!!!!!!! szok !!!!!!!!!! a ten torbiel nie ważył wiecej?? bo piszesz ze ważyłaś prawie 90kg a jak wróciłaś ze szpitala to 51kg :-p chyba ze w szpitalu Cię jeszcze tak wygłodzili ze Ci spadło jeszcze pare kg :-p ale jajniczek dał radę 1 i to najważniejsze, jeszcze i da radę i na następne dzieciaczki :)
Losiczka a TY następna ,,, :szok:
agnes taki okres teraz senny miałam tak samo, i mam czasem do teraz ze musze sie po południu zdrzemnąć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry