reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witam wszystkich :-)

wczoraj nie miałam weny w ogóle... robiłam porządki w szafie, w nic się już nie mieszczę a tylko miejsce zajmują zbędne ciuszki, najgorsze, że ja nie mam piwnicy i musiałam to poupychać byle jak... :-(

bobo ja na razie nie gratuluje - wstaw zdjęcia!!!!!!!!!!!
jeśli chcesz mogę Ci wsatwić moje zdjęcie, tzn. zdjęcie testu dokładnie 10 dni po OWU, czyli na 4 dni przed planowaną @ ????
wiolka dlaczego teściowej ma skoczyć ciśnienie z powodu Twojej ciąży ???
przecież to Twój brzuch i Wasza sprawa :-) głowa do góry - dzieciaczki i mąż są najważniejsi, a teściowa to prawie nie rodzina :-)

dziewczyny czy Wy też tak macie .... mój Igorek np. lenił się w czwartek i piątek, policzyłam co prawda ruchy,( było min 10 na godz. ) były one dość słabiutkie jak na 26 tydz, ledwo smyrnięcia... a wczoraj kopał mocno cały dzień !!!! dziś też "atakuje" kopniakami od rana...
powiedzcie mi jak można wytrzymać od wizyty do wizyty 4 tyg. nie martwiąc się :zawstydzona/y:???????? chciałabym mieć przenośne:happy2: małe usg w domu.

Ostatnia edycja:
bietka dawaj swoje foto :-) mialas pewnie o wiele lepszy tescior
wstawiam wam wszystkie 3 robilam tak zeby bylo cos widac ale nie wiem czy sie dopatrzycie, na zywo widac lepiej bladzioch ale widac nie trzeba sie przypatrywac.
IMAG0077.jpgIMAG0080.jpgIMAG0081.jpg

Bobo-może odczekaj 3 dni jeśli dasz rade i wtedy teścik wyjdzie elegancki my wróciliśmy do domu wykąpałam sie przebrałam, bo póżniej jedziemy do ciotki bo mój mąż im tam wczoraj robić wyroby z wiejskiej świnki więc jedziemy po kiełbaske kiszke pasztecik i przy okazjii wiejskie jajka bo od nich bierzemy może tam sie z teściówką spotkam bo ona ich co niedziele nawiedza:dry: Bietka-kochana masz 100% racje ja sie tą kobietą nie przejmuje wogóle ważne żeby moje dziecko urodziło sie zdrowe i Żebym ciąże spokojnie przeszła

bietka ja teraz to nic nie wiem bo mam cykle rozregulowane. owy mogla byc ok 22 marca moze pozniej dzien alboo dzien wczesniej bo mi tak wychodzily testy owulacyjne. alt nie wiem kiedy tam sie zagniezdzilo i w ogole. sama nie wiem co myslec nie nastawiam sie na fasole choc ten test jakas tam iskierke zapalil. no nic pozostalo czekanie na rozwoj wydarzen

tak bobo cierpliwość - tylko to pozostało :-) wiadomo, że iskierka jest a tak naprawdę, to wiadomo, beta, potem sprawdzanie jak rośnie beta ... itp itd ;-) trzymam mocno kciuki &&&&&

wiolka łatwo powiedzieć poczekaj 3 dni :) ja sikałam codziennie na testy od 10 do 14 dnia po owu !!!!! :-D w aptece powinnam mieć zniżkę :-D
wiem, że powinno się być cierpliwym :-)

bietka ja moze panikuje ale jestem po poronieniu i wiem ze bede miala leki na podtrzymanie wiec im wczesniej sie dowiem o ciazy tym lepiej. mam testow jeszcze kilka wiec bede siurac hihi
krecha piekna! w porownaniu z moja :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo no ewidentnie widać bladziocha, a powiedz jakiej czułości są te testy?????????????? Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i szeptem gratuluję, bo z tego co widzę bietka miała zwykły 25

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry