reklama

Zaczynamy staranka :)

Bobo mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ja tak jak ty miałam mocno rozregulowane cykle ale testy robiłam od 28 dnia cyklu i najlepsze w tym wszystkim jest to że jak zrobiłam w 28 dniu cyklu rano to mi nie wyszedł a jak zrobiłam tego samego dnia drugi o 15 to wyszły piękne dwie kreski. Który ty masz w ogóle dziś dzień cyklu????????????? ja na suwaczku też mam ze cykle 28 dniowe a tak na prawdę to dowiem się kiedy była faktycznie owulacja po wtorkowym usg. ostatnio jak byłam to wyszło że maluszek ma 5 tyg i 5 dni i plus dwa tyg i niby się zgadza. ale namieszałam
Zagubiona będziesz wiedziała co dla małej najlepsze to się rodzi razem z dzieckiem, śliczne te ubranka
Wiolka ale ci dobrze, moje smerfy też już spią
Ilonka gdzie ty jesteś???????????????????????????????

reklama
zZagubiona-będziesz napewno wiedziała mamy tak już mają:-) zasiedziałam sie z nimi ale im sie dobrze gada po drinku a mi po mineralnej średnio:baffled: kłade sie do łóżka bo trzeba sie wyspać Aga-moja kukułka już dawno śpi ja też sie kłade bo rano będę miała oczy na zapałkach:sorry2: a rano mnie pewnie z łóżka ściągnie:dry:a wy już śpicie bo taka tu cisza:confused: Mam nadzieje że u Marty sie imprezka udała i że Ilonka sie u nas jutro zamelduje:tak:

Witam wszystkich z rana, eh goście poszli po 1szej w nocy a za nim pozmywałam i m do łóżka wewaliłam to była 2. chłopaki tak dali czadu że szok :dry: no ale raz nie zawsze a dziś cierpi hi hi hi
Wiolka udała udała, bo był mój kuzyn z dziewczyną, on ma 35 lat i ani myśli o ślubie i dzieciach w głowie ma tylko imprezy, żal mi tej dziewczyny jego bo jak usłyszała że jestem w ciąży to zaczęła mu gadać że ona też by chciała, ale on się nie kwapi do odpowiedzialności...
Bobo ja wierzę że się udało i po cichu gratuluję zobaczysz będą dwie grube krechy !
Zzagubiona ciuszki piękne

Ostatnia edycja:
Dzień dobry- ja sie okropnie nie wyspałam oni poszli spać po 2 ja sie położyłam wcześniej ale co z tego jak do 5 nie spałam nie mogłąm usnąć ledwo żyje. Marta-dobrze że sie imprezka udała:-) my biedne w ciąży to tylko siedzimy i słuchamy i usypiamy przy tych którzy imprezują:happy2: A gdzie reszta dziewczyn naszych?Spędzają rodzinną niedziele chyba

Wiolka tak jak mówisz siedziałam i ziewałam a ze wypiłam soczek i dwie herbatki to non stop do kibelka latałam ...
A ja teściowa zareagowała, że jesteś w ciąży?

Marta-my byliśmy u mojej mamy a teściowa moja napewno wie tylko nie odemnie ani od męża tylko od jego siostry a jak zareagowała to nie wiemy bo z nami sie nie kontaktowała w tej sprawie podejrzewam że troszku jej ciśnienie skoczyło

wrocilam ze szkoly i znow siurnelam na tesciora krecha bladzienka ale bardzieej widoczna niz ta z rana, nie trzeba az tak sie przypatrywac by ja zobaczyc, no ale cieszyc sie bede dopiero jutro jak zrobie bete i bedzie ladny wynik wiec nie gratuluwac zeby nie zapeszyc, pozniej wkleje wam foto zebyscie same ocenily mojego bladzioszka hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry