Aga1402
Fanka BB :)
Bobo mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ja tak jak ty miałam mocno rozregulowane cykle ale testy robiłam od 28 dnia cyklu i najlepsze w tym wszystkim jest to że jak zrobiłam w 28 dniu cyklu rano to mi nie wyszedł a jak zrobiłam tego samego dnia drugi o 15 to wyszły piękne dwie kreski. Który ty masz w ogóle dziś dzień cyklu????????????? ja na suwaczku też mam ze cykle 28 dniowe a tak na prawdę to dowiem się kiedy była faktycznie owulacja po wtorkowym usg. ostatnio jak byłam to wyszło że maluszek ma 5 tyg i 5 dni i plus dwa tyg i niby się zgadza. ale namieszałam
Zagubiona będziesz wiedziała co dla małej najlepsze to się rodzi razem z dzieckiem, śliczne te ubranka
Wiolka ale ci dobrze, moje smerfy też już spią
Ilonka gdzie ty jesteś???????????????????????????????
Zagubiona będziesz wiedziała co dla małej najlepsze to się rodzi razem z dzieckiem, śliczne te ubranka
Wiolka ale ci dobrze, moje smerfy też już spią
Ilonka gdzie ty jesteś???????????????????????????????
kłade sie do łóżka bo trzeba sie wyspać Aga-moja kukułka już dawno śpi ja też sie kłade bo rano będę miała oczy na zapałkach
a rano mnie pewnie z łóżka ściągnie
a wy już śpicie bo taka tu cisza
Mam nadzieje że u Marty sie imprezka udała i że Ilonka sie u nas jutro zamelduje
A gdzie reszta dziewczyn naszych?Spędzają rodzinną niedziele chyba