reklama

Zaczynamy staranka :)

Bobo-spokój najlepiej ci zrobi:-)nigdy nie brałam luteiny jak byłam z Nastką w ciążyto byłam 3 razy w szpitalu na podtrzymaniu i tam dawali mi jakieś leki ale jak do domu wychodziłąm to tylko witaminy i nic więcej nie wiem czemu tak teraz sama sie troche stresuje bo nie moge sobie teraz pozwolić leżec w szpitalu bo w domu mam dziecko ale staram sie myśleć pozytywnie i być spokojną co ma być to i tak będzie

reklama
wiolka nic innego nam nie pozostaje jak myslec pozytywnie :-) wcinam wlasnie fryty z sosem czosnkowym hehe. nie wiem czy wytrzymam zeby nie mowic mezowi o tescie znajac mnie to sie wygadam a wolalabym mu powiedziec jak bede miala pewnosc ale jestem papla i pewnie sie wygadam hehe. Ty swojemu mowilas od razu? sikalas jeszcze na tesciora teraz w tym tyg?
sniegggggggggggggggggggggggggg padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i wiejeeeeeeeeeeeeeeeeee baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo

Bobo-ja nasikałam na test i później męża wysłałam żeby poszedł zobaczyć moim zdaniem jedną kreske jak mi powiedział że są dwie to myślałam że żartuje a po 3 dniach robiłam 2 test i mam mocne II krechy i od tego czasu już nie robiłam,powiedz mu tylko ewentualnie powiedz mu że musicie to potwierdzić następnym testem.Na pierwszym teście też mi wyszła słabiutka kreseczka a na drugim już porządna:happy2:

wiolka ta krecha moja dzis wyglada jak cien wiec sie nie sugeruje ale ja ja widze hihi :-) kurde moj maz jak sie dowie ze sie udalo to oszaleje ze szczescia
ide sie polozyc bo sie objadlam hihi pozniej wpadne do was :)

Ostatnia edycja:
anisiaj jestem sama w domu i swiruje :-) mam cala szuflade testow i tak kusza mnie hihi no ale dzis juz nie siuram jutro przed szkola rano siurne. jak zobacze dwie krechy to nie wysiedze w tej szkole hihi. anisiaj ja mam cien cienia ta kreseczke :-(

bobo - na ile to możliwe (a wiem, że nie za bardzo) postaraj się nie nakręcać. Trzymam mocno za Ciebie kciuki, w sumie to owulke miałaś ok. 10 dni temu, więc daj sobie czas, żeby się wszystko ładnie pokazało. Wiem, że łatwo mówić, ale kciuki trzymam bardzo mocno!!!!!!

reklama
anisiaj nie chce sie nakrecac bo wiem ze taki cien nic konkretnego nie oznacza i moze w kazdej chwili zniknac. jestem po poronieniu i jesli to naprawde ciaza to mam wielki strach. trzeba czekac nic innego nie zrobie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry