reklama

Zaczynamy staranka :)

KatyB - to dobrze, że Twoje już się "porządkują". Mój też miał badać niesienie i namawiał mnie, żebyśmy dopłacili do wspólnego pokoju w klinice, bo była taka opcja ;) Swoją drogą oni się chyba bardziej stresują niż my tymi różnymi badaniami.

reklama
dziewczyny zaraz zejde z tego swiata na zawal serca. siknelam na tesciora i jest zarys cien cienia, krecha slabiutka chcialam foto zrobic ale jej nie widac. pattrze co chwila na ten test no i ja widze ta kreche slabiusia jest. kurde siurne jutro z ranca zobaczymy co wyjdzie hihi :-) bez gratulacji poki co ;-)

anisiaj ja sobie obliczylam cykl wg poprzedniego czyli ze ma 44 dni bo ja mam nie regularne. wiec dokladnie nie wiem kiedy mam miec @ najpozniej wg cyklu 44 dniowego to 8 kwietnia no ale owu byla ok dni 19-24 marca wedlug testow owu. sikne jutro zobacze co wyjdzie.

bobo kurcze cosmi sie wydaje ze po cichutku mozna ci gratulowac;-)
zagubiona moj mały jak wychodził ze szpitala to był chyba 5 maj i miałbody kaftanik śpiochy czapeczke i w rożku go do samochodu wnosilismy przykrytego kocykiem,aw autku do nosidełka bez rożka tylko kocykiem przykryty był.i nic mu nie było.zalerzy wszystko od pogody

anieszka sama nie wiem co myslec. nie chce sie nakrecac wiec poki co tesciora traktuje z przymrozeniem oka, zobaczymy jaki bedzie jutro jak sikne rano bo teraz sikalam popoludniu. tak bym chciala zeby nam sie udalo zebysmy mieli swoja fasolinke :-)

zZagubiona-uważam że to ci powinno wystarczyć pozatym zawsze w razie zmainy pogody możesz do męża zadzwonić żeby dowiózł ci coś co potrzebujesz:-)przepraszam że mnie wcieło ale drzemka mnie zmogła:zawstydzona/y: Bobo-trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i nic nie mówię:tak::happy2:(ale swoje wiem)

wiolka dzieki , teraz sie boje ze jesli jutro sikne i wyjda mi dwie krechy to czy sytuacja sie nie powtorzy tak sie boje ze znow moje szczescie nie bedzie dlugo trwalo wiec poki co sie nie ciesze i czekam az sikne jutro i jesli wyjda dwie krechy to do gina pedze w poniedzialek bomusze miec potrzymanie. szkoda ze nie mam lutki bo bym sobie zapodala juz.

Bobo- nie denerwuj sie na spokojnie wszystko i nie daj sie oszaleć myślą o ciąży jutro zrobisz drugi test i zobaczysz ja też nie wierzyłam.Należy ci sie coś od życia każda ciąża jest inna wię nie myśl o tym żę stanie sie tak ja przy pierwszej:happy2:to luteine bierze sie na podtrzymanie?:sorry2:

reklama
masz racje Kochana nie powinnam tak myslec, jutro sie okaze czy wyjda dwie krechy czy nie poczekamy zobaczymy hihi, luteina sie bierze na podtrzymanie jak jest za malo progesteronu zeby dzidzie wzmocnic. bralas ja?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry