Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zZagubiona zobacz sobie może na stronie internetowej bo nieraz szpitale podają jaka ma być wyprawka jak ja z córką byłam to rozpisywali co masz mieć na wyjście z dzieckiem
witam was i ponownie u mnie szykuje sie chlopak na 42 calach widzialam pieknego siusiaka hehehe choc kazdy mowi ze wygladam na dziewczynke i nie ukrywam ze ta ciaza jest calkiem inna od 2 poprzednich mdflosci mam do tej pory chwala ze nie codziennie a zgaga bym mogla ogiem ziac hehe szkoda ze sie udalo na dziewczynke ale wazne ze zdrowe.
Starszy syn juz mial imie na dziewczynke i teraz stwierdzil ze musi znow wymyslic imie dla chlopczyka.
zZagubiona-to mendy że nie napisali,ja na twoim miejscu wzięłabym body napewno ci sie przydadzą kaftanik i śpioszki albo jednoczęściowy pajacyk i na to ewentualnie ubrać jakiś sweterek jeszcze i spodnie ale to gdyby było chłodniej bo w samochodzie jest ciepło a jak sie dziecko zapoci to atopowe zapalenie skóry może złapać ja w maju małą urodziła i nie ubierałąm jej grubo zawsze na czas wyjścia na zewnątrz można ją kocykiem przykryć a buźke pieluszką przysłonić
zZagubiona a powiedz mi kochana ile dziennie tego pijesz?? bo musze przeliczyć bo tu jest więcej w jednej tabletce zZagubiona prosze ja mam takie cos https://www.bebilon.pl/content/documents/bebilon.pl-co-spakowac-do-szpitala.pdf i powiem Ci szczerze ze w nic więcej nie potrzebowałam jak bylam ostatnio na porodówce tzn 5 lat temu ale to chyba raczej sie nei zmienia;-)
ja biore profilaktycznie raz dziennie a jak mnie lamie to 2 razy i mi styka
wiola wlasnie tak myslalam przygotowalam body na dlugi i krotki rekaw do tego spiochy sweterek czapulke baweniana bo w razie czego sweerek ma kaptur no i kocyk dodam ze spioszki takie cieplejsze sa wydaje mi sie ze powinno styknac bo zazwyczaj maj goracy jest a jak bedzie chlodnie to moga zawsze cos dowiesc
dziekuje za strony ale niestety nie mowia one w co mam dziecko do wyjscia ubrac a wyprawki do szpitala mam nie brac bo oni ubieraja w swoje ciuszki malenstwo i daja swoje pampersy itp tak wiec ja mam tylko na wyjscie wziasc ciuchy i chusteczki nic wiecej dla malej nie brac
Dzieki dziewczyny ;-) Anisiaj moze wyniki wracaja do normy i kolejna sprawa bedzie badanie nasienia meza.....mam zadzwonic i go umowic dostal juz fiolke i tylko zawalczyc musi ze swoim ogierem i szybko do laboratoriu oddac..... Tomek i Justyna........Losiczka nadal oplakuje swoja Majeczke , mam nadzieje ze do nas wroci
Gratulacje syneczka :-)
A gdzie Ilonka zawsze w soboty zaglada????