reklama

Zaczynamy staranka :)

zZagubiona zobacz sobie może na stronie internetowej bo nieraz szpitale podają jaka ma być wyprawka jak ja z córką byłam to rozpisywali co masz mieć na wyjście z dzieckiem:dry:

reklama
witam was i ponownie u mnie szykuje sie chlopak na 42 calach widzialam pieknego siusiaka hehehe choc kazdy mowi ze wygladam na dziewczynke i nie ukrywam ze ta ciaza jest calkiem inna od 2 poprzednich mdflosci mam do tej pory chwala ze nie codziennie a zgaga bym mogla ogiem ziac hehe szkoda ze sie udalo na dziewczynke ale wazne ze zdrowe.
Starszy syn juz mial imie na dziewczynke i teraz stwierdzil ze musi znow wymyslic imie dla chlopczyka.

zZagubiona-to mendy że nie napisali,ja na twoim miejscu wzięłabym body napewno ci sie przydadzą kaftanik i śpioszki albo jednoczęściowy pajacyk i na to ewentualnie ubrać jakiś sweterek jeszcze i spodnie ale to gdyby było chłodniej bo w samochodzie jest ciepło a jak sie dziecko zapoci to atopowe zapalenie skóry może złapać ja w maju małą urodziła i nie ubierałąm jej grubo zawsze na czas wyjścia na zewnątrz można ją kocykiem przykryć a buźke pieluszką przysłonić

ja biore profilaktycznie raz dziennie a jak mnie lamie to 2 razy i mi styka

wiola wlasnie tak myslalam przygotowalam body na dlugi i krotki rekaw do tego spiochy sweterek czapulke baweniana bo w razie czego sweerek ma kaptur no i kocyk dodam ze spioszki takie cieplejsze sa wydaje mi sie ze powinno styknac bo zazwyczaj maj goracy jest a jak bedzie chlodnie to moga zawsze cos dowiesc

dziekuje za strony ale niestety nie mowia one w co mam dziecko do wyjscia ubrac a wyprawki do szpitala mam nie brac bo oni ubieraja w swoje ciuszki malenstwo i daja swoje pampersy itp tak wiec ja mam tylko na wyjscie wziasc ciuchy i chusteczki nic wiecej dla malej nie brac

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dzieki dziewczyny
;-)
Anisiaj moze wyniki wracaja do normy i kolejna sprawa bedzie badanie nasienia meza.....mam zadzwonic i go umowic dostal juz fiolke i tylko zawalczyc musi ze swoim ogierem:-D i szybko do laboratoriu oddac.....
Tomek i Justyna........Losiczka nadal oplakuje swoja Majeczke , mam nadzieje ze do nas wroci
Gratulacje syneczka :-)
A gdzie Ilonka zawsze w soboty zaglada????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry