reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo - a ktoś tu kiedyś pisał, że czasem testy owu pokazują ciąże jeszcze zanim pokaże test ciążowy, ale nie wiem ile w tym prawdy

ooo dzięki, to drugi mi działa i już zaczynam oglądać :)

reklama
działa :) czekam aż M się obudzi, bo złapał drzemkę i będziemy oglądać :) Dziękuję :)

p.s. jak myślicie - czy pieczenie fety i serów pleśniowych (w daniach, np. z kurczakiem) zabija te bakterie listerii niebezpieczne w ciąży? na logikę chyba tak, ale sama nie wiem, a chodzi za mną znowu ten kurczak w fecie i suszonych pomidorach

anisiaj ja uwielbiam sery plesniowe i jak bylam w ciazy to pytalam mojego gina o to i on mi powiedzial ze jakbym jadla sery codziennie w niewiadomo jakiej ilosci to owszem mogloby sie cos tam dziac ale jak raz na ruski rok zje sie ser to nic sie nie dzieje a jak Ty masz jeszcze go upiec to juz calkiem :-) mozesz wedlug mnie jesc kochana
kurde szukam czegos o ksztalceniu doroslych w innych krajach i nic znalezc nie moge :-( a na jutro potrzebuje buuuuuu

czesc dziewczyny

bobo a moze to fasolka ??
anisiaj sery wszystkie mozna jesc jest tylko jedna zasada jak otworzysz ser to mozesz go jesc w ciagu 48h pozniej zostaw dla meza bo po tym czasie dopiero bakterie sa grozne a tak jedz ile chcesz mi gin powiedzial tak surowego tylko nie jedz miesa i ryb bo tam nigdy nie wiadomo ale cala reszte normalnie jedz

bobo - dzięki za filmik, nie wiedziałam, że to ten sam, który chciałam obejrzeć :) doszłam do 4 mc-a i M chce resztę oglądać na bieżąco.

zzagubiona - dzięki za wyjaśnienie, a jak to jest z makrelą? bo bardzo lubię i już wczoraj opędzlowałam całą wędzoną ;) patrzę na Twój suwaczek i to 31 tygodni już tak ładnie wygląda :)))

bietka - witaj :) ja też mam lenia przez tą pogodę, ale chyba się podniosę i zrobię ciasto marchewkowe :)

Hejka dziewczynki ja niedawno zlądowałam do domu, mój Igor znowu ma nos zawalony :wściekła/y: kurcze juz mi ręce opadją tydzien jak poszedł do przedszkola po 2,5 tyg. przerwie. no masakra.
Ja wyglądam jak królik niewyspana jestem, słuchajcie skurcz w łydkę prawą złapał mnie w nocy dziś 3razy kurcze noga do tej pory mnie boli :-( ręce mi drętwieją to chyba magnez powinien pomóc czy to nie na to. A w nocy tak sie darłam,ze mój M byl an rownych nogach a zanim dowiedział się co mi dolega to juz był cały po...sr..any ze chyba coś nie tak z dzieckiem. Wiem,ze to tak mogło wyglądać bo się zwijalam z bólu a slowa powiedzieć nie moglam, rano sie śmialam :happy2: ale jemu do śmiechu to chyba nie było. Musze podjechać do apteki co polecacie na taką dolegliwość?? Jesli magnez to obojętnie jaki czy sa dla kobiet w ciązy?? dziekuję za opdowiedz :tak: dodam,ze od kilu dni biore ten okropny Prenatal complex po ktorym mam odruch wymiotny i tam jest w składzie Magnez.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber-ja zażywam magnezB6 jest dobry ma niby zapobiegać skurczom pani w aptece mi go doradziła:happy2: A ja mam posprzatane zjadłyśmy obiedek z małą i teraz moge sie już z czystym sumieniem obijać:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry