reklama

Zaczynamy staranka :)

Wiolka to malej zazdroszczę chociaż ja też szybko się opalam, ale nie lubię leżeć a najtrudniej mi się opala nogi, u nas też dziadoska pogoda- gdzie to słonko. A no mam gości Kuzyn mnie odwiedza z dziewczyną i mam zamiar zrobić galat i zapiekankę z ryżem i może jeszcze jajka w majonezie i jakaś sałatka z makaronem, bo pewnie sobie popiją troszkę a ja mam sok marchwiowy :tak: a co do czesana to moja chrześniaczka & letnia ma to samo za cholerę nie chce się czesać.
Bobo myślę, że nie zaszkodzę moja siostra brała przez całą ciążę a nie musiała i jest dobrze. A ja mam dobre wyniki mieszczące się w normie ale mogłyby być lepsze.

Ostatnia edycja:
reklama
wiolka no malutka charakterek ma hihi poradzi sobie z kazdym hihi
marta to ze nie zaszkodzily Twojej siostrze nie oznacza ze tak bedzie z Toba oczywiscie zycze byc zdrowa i malenstwo tez. ale skoro nie musisz to nie bierz za duzo witamin bo to naprawde szkodzi poczytaj sobie na necie opinie. mam nadzieje ze sie nie gniewasz za moja opinie. popytaj naszych ciezarowek czy cos braly i jaki maja poglad na to branie witamin:-)

Ostatnia edycja:
Ja sie za sprzątanie biore bo nic dziś nie zrobie z moim podejściem u mnie leje i wieje a grad wczoraj dość konkretnie bił mam nadzieje że święta będą ładne i na niedziele palmową pogoda sie choć troszkę poprawi

wklejam fote moich nowych wloskow :-) na to co mam ubrane nie zwracajcie uwagi (pizdzama hihi) i siurnelam na testa owu i zobaczcie co mi wyszlo ( ta kreska jest ciemniejsza tu swiatlo chyba odbilo) znow mam owu/?

IMAG0068.jpgIMAG0069.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry