Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Roszpunka nie ma sie czym stresować będzie wszystko super jedyne co sie zmieni to to że twój maluch urośnie:-)a co do teściowych to im rzdszy z nimi kontakt tym zdrowsze jesteśmy jako synowe
Jestem po zakupach mega zmęczona Wiolka nie ciekawię masz z teściową i nie zazdroszczę w cale, moja na szczęście nie jest taka zła, ale wole jednak ograniczać kontakty do minimum... Anisiaj masz absolutną rację Roszpunka ja też zawsze przed usg mam stres bo boję się czy z okruszkiem wszystko dobrze ale nie martw się na zapas
Dzień dobry u mnie wiatrzysko okropne aż sie z domu nie chce wychodzić a gdzie wy sie wszystkie podziałyście rozumiem że weekend ale pokażcie chociaż na chwilke:-)ja jeszcze w łóżeczku zaraz musze wstawać bo dziś przyjeżdża babka która będzie mierzyc Nastke żeby nowy wózek zamówić,Miłego dnia wam życze
co do tesciowych to ja mam lizik moj maz ma dwoch braci :d w tym jeden wpadl z taka i maja dziecko i powiem Wam ze myslalam ze moja tesciowa bedzie wiedzma i bedzie mowic co i jak a tym czasem zaskonczenie tylko ta moja szwagierka nie tegest maja 2 miesieczne dziecko i planuje juz rozwod :d
Coreczka ma cale spuchniete oko chyba cos ja wczoraj ugryzlo a ja malo nie zemdlalam jak ja zobaczylam, dobrze ze chociaz humorek ma. Do tego jakies porabane sny mialam.
Hejka
Ja przelotem w trakcie śniadanka ;-)
Mam dziś gości więc stoję przy garach już, będę zaglądać do Was w międzyczasie, bo mam dużo do przygotowania. Wiolka cieszę się że Nastka dostanie nowy wózek, mogłabyś dać jej zdjęcie ciocie zobaczyły by jak wygląda Roszpunka kciuki za usg
A dla reszty dziewczynek dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego dnia kochane
witam sie i ja :-)
wstalam mezus zrobil kawke i sniadanko ja mu ubrania do pracy wyprasowalam i poszedl do pracy a ja w lozku dzis caly dzien bede sie lenic. spac mi sie znow chce a dopiero co wstalam hihi :-) pogoda masakryczna wiec nie ma co zalowac ze siedze w domku w lozeczki hihi ;-)