reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunka nie ma sie czym stresować będzie wszystko super jedyne co sie zmieni to to że twój maluch urośnie:-)a co do teściowych to im rzdszy z nimi kontakt tym zdrowsze jesteśmy jako synowe:rofl2:

reklama
Jestem po zakupach mega zmęczona
Wiolka nie ciekawię masz z teściową i nie zazdroszczę w cale, moja na szczęście nie jest taka zła, ale wole jednak ograniczać kontakty do minimum...
Anisiaj masz absolutną rację
Roszpunka ja też zawsze przed usg mam stres bo boję się czy z okruszkiem wszystko dobrze ale nie martw się na zapas :tak:

Widzę że Was nie ma,to ja też zmykam, dobrej nocy

Ostatnia edycja:
Dzień dobry u mnie wiatrzysko okropne aż sie z domu nie chce wychodzić a gdzie wy sie wszystkie podziałyście rozumiem że weekend ale pokażcie chociaż na chwilke:-)ja jeszcze w łóżeczku zaraz musze wstawać bo dziś przyjeżdża babka która będzie mierzyc Nastke żeby nowy wózek zamówić,Miłego dnia wam życze:happy2:

co do tesciowych to ja mam lizik :P moj maz ma dwoch braci :d w tym jeden wpadl z taka i maja dziecko i powiem Wam ze myslalam ze moja tesciowa bedzie wiedzma i bedzie mowic co i jak a tym czasem zaskonczenie :) tylko ta moja szwagierka nie tegest :) maja 2 miesieczne dziecko i planuje juz rozwod :d

Ja sie witam tylko przed praca

Coreczka ma cale spuchniete oko chyba cos ja wczoraj ugryzlo a ja malo nie zemdlalam jak ja zobaczylam, dobrze ze chociaz humorek ma. Do tego jakies porabane sny mialam.

Milego weekendu dziewczynki.

Hejka
Ja przelotem w trakcie śniadanka ;-)
Mam dziś gości więc stoję przy garach już, będę zaglądać do Was w międzyczasie, bo mam dużo do przygotowania.
Wiolka cieszę się że Nastka dostanie nowy wózek, mogłabyś dać jej zdjęcie ciocie zobaczyły by jak wygląda :tak:
Roszpunka kciuki za usg
A dla reszty dziewczynek dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego dnia kochane :-D

reklama
witam sie i ja :-)
wstalam mezus zrobil kawke i sniadanko ja mu ubrania do pracy wyprasowalam i poszedl do pracy a ja w lozku dzis caly dzien bede sie lenic. spac mi sie znow chce a dopiero co wstalam hihi :-) pogoda masakryczna wiec nie ma co zalowac ze siedze w domku w lozeczki hihi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry