reklama

Zaczynamy staranka :)

cześć Dziewczynki

Agnes - mnie jest na prawdę wszystko jedno czy to maleństwo jest dziewczynką czy chłopczykiem, do szpitala mam juz zgromadzone wszystkie potrzebne rzeczy i to w kolorach unisex (białe i beżowe),
a w domku mam już cały duży worek ubranek dla dziewczynki i drugi taki dla chłopczyka. Pościel do łóżeczka mam kolorową, wózek w kolorze neutralnym - na każda ewentualność jestem przygotowana.
A te 8 tyg. szybko minie, bo to zaraz święta, potem urodzinki Alinki, tydzień później moje, więc nie bede miała czasu nawet o tym myśleć.
A potem juz maj, wszystko trzeba będzie wyprać, wyprasować, spakować i do szpitala.

reklama
marta musisz z zus pobrac taki papier ze jestes u nich ubezpieczone. zalatwisz to tam gdzie zanosi sie L4 tam gdzie zasilki na miejscu babka Ci wydrukuje takie papier.
ja ledwo zyje , zrobilam salatke jarzynowa, strogonoffa, upieklam rogaliki i przygotowalam talerz z przekaskami i mam dosc a jeszcze trzeba posprzatac bo na 19 goscie przychodza :-) dobrze ze maz mi pomaga
caly czas mam takie uczucie jakbym zaraz miala @ dostac wiec chyba juz wredota coraz blizej :-(

anaber, to masz to samo co ja na balkonie. Dobrze ci radzę, wyrzuć te jajka czy młode gołębie, bo nigdy się ich nie pozbędziesz. Nie ma na nie sił. Jedyne co można zrobić, to barierę fizyczną, czyli tak jak ja - siatkę. No chyba, że nie masz takiej możliwości, to jedyne wyjście - uśmiercić je jakoś.

karolina, możesz wysłać te zdjęcia Jagódki tutaj?? Bo jakoś nie znalazłam ich u ciebie.:sorry:

M dziś nie wraca, więc samotna jestem.:-(

Kobiety a ja sie właśnie dowiedziałam że siostra mojego męża też jest w ciąży w tym samym tygodniu co ja!!!!!!!Jeszcze mi tego brakowało teraz to sie zaczną porównania teściowej bo jej córusia to a synowa tamto:wściekła/y:Masakra:angry:

Witajcie Kobitki :)

jestem dwa dni do tyłu u jutro będę Was nadrabiać. Jedyne co wczoraj mi mignęło, to Jagoda u Karoliny, więc gratuluję :)

wiolka - pocieszę Cię i powiem, że bratowa mojego M jest właśnie w drugiej ciąży i moja teściowa pyta mnie jak się czuje, a zaraz potem zdaje mi relacje jak czuje się druga synowa, która jest oczkiem w głowie. Nie dadzą nam się te teściowe cieszyć :)

ja mam od dwóch dni mega powera i czuje się idealnie, co mnie i cieszy i przeraża jednocześnie ;)

Anisiaj-tylko u mnie to będzie teściowa i jej córusia i jej drugi wnuś albo wnusia prawdziwy jak ona to mówi bo od córki rodzonej:wściekła/y:to super że tak sie czujesz czemu masz być przerażona dobre samopoczucie zwiastuje dobrze a nie źle:-)ja też sie dobrze czuje tylko spać mi sie chce i brak mi energii zazdroszcze:happy:

wiolka - chyba musimy przyjąć zasadę, że teściowa to czasem zło koniecznie i ograniczać kontakty do minimum...

przestałam czuć jakieś objawy ciążowe, dlatego miewam różne myśli. została mi tylko wieczorna senność, mega mocny sen, bolące piersi i ... pragnienie zjedzenia ruskich pierogów ;P

a w ogóle to nie wiem jaki powinnam mieć suwaczek, bo @ miałam 11. 02, ale mam długaśne cykle, więc na suwaczku sobie odjęłam tydzień i nie wiem czy słusznie. jeszcze 7 dni do wizyty.

jakie macie plany na weekend?

Ostatnia edycja:
reklama
anisiaj jak pójdziesz na badanko to będziesz wiedziała dokładnie jak duży jest maluszek:tak:

Popieram was, z teściową można obcować tylko od święta, bo częste kontakty grożą rozstrojem nerwowym:-)

Ja jutro caluśki dzień w szkole. A w niedzielę czekanie na powrót m i na poniedziałkowe USG. Stresa mam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry