reklama

Zaczynamy staranka :)

A mam jeszcze pytanie bo zapomniałam :sorry2: brałyście falvit mama ? bo chciałam sobie iść kupić, bo prenatal mi się skończył i wpadłam na pomysł ze teraz kupię falvit.

reklama
Marta-na moim profilu jest jedno zdjęcie Nastki teraz jak jest już duża a ze zdjęciami mam problem żeby je wgrać nie wiem dlaczego,może to wina słabego internetu:dry:Ja dzisiaj w domku do poołudnia a później jedziemy do mojej mamy na urodziny może zostaniemy na noc chociaż wolałabym do siebie wrócić boja i Nastka to będziemy tam jedyne nie pijące,ale jeszcze zobaczymy ja już zakupy zrobiłam myslałam że mi głowe urwie tak wieje cholernie

Mi też lekarz powiedział że nie mam brać ale ja i tak biorę profilaktycznie na pewno nie zaszkodzą, zobaczę co mi babka w aptece powie.
Wiolka bardzo ładna dziewczynka i takie ma ładne oczka :-)

marta wlasnie ze moga zaszkodzic, nadmiar witamin tez nie jest wskazany. kwas foliowy w zupelnosci Ci wystarczy. uwazaj zebys nie przesadzila z tym.
wiolka dlatego ja nie wylaze dzis hihi bede sie obiaj bo pogoda fatalna :-(
ilonko gdzie sie podziewasz? odezwij sie kochana

Marta-taka nasza czarnulka:-)w lecie wystarczy jej 5 minut na słońcu i jest brązowa:-D mnie też dziś głowa boli i spać mi sie chce Nastka też narzeka że boli ją głowa francowata pogoda:wściekła/y:to dziś masz gości mówisz :blink: Bobo- a ty jak sie czujesz @nie ma?:cool2:Anisiaj po całym tygodniu pracy należy ci sie dzis odpoczynek:tak: Scotland-miłego dnia w pracy oby ci szybko zleciało. Mi wychodzi przewidywany termin porodu na 29 listopada jeszcze obiecałam małekj że dziś upieczemy babeczki z czekoladą a żywcem nic mi sie nie chce

reklama
Bobo-będzie dobrze zobaczysz wszyscy trzymają&&&&&&&& więc innej opcjii nie ma:tak::-Dżeby ta nasza lalunia jeszcze chciała sie czesać a ona wolałaby dać sie na łyso ogolić niż włosy spinać a ma już piękne włoski do pasa prawie i jej sie kręcą ale uparciuch mi wszystkie gumki ściąga musze ją szantażem brać:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry