reklama

Zaczynamy staranka :)

czescc

hihi karolina zagubiona koszyk "zrobila" teraz czeka az on sie zrobi ;p teraz robi liste czego jeszcze jej brakuje w wyprawce bo czas ucieka a ona z "palcem w nosie" hehe

reklama
Hej dziewczyny
Witam się bardzo chora mam zapalenie krtani i tchawicy niestety nic oprócz apapu i rutinoscorbiniu mi nie wolno brać i się tak męczę wczoraj to na nogach nie stałam a dziś troszkę lepiej się czuję. Gin kazała mi się wyleżeć ale ciężko przy dwójce dzieci na szczęście m jutro wraca to odpocznę
Ilonka no więc oficjalnie gratuluję Pawełka:tak:
Karolina gratuluję Jagódki :tak:

Anaber, mnie chyba zapisali w przychodni jak zakładałam kartę ciąży i dostałam taką paczkę całą z gazetami i próbkami. Nawet nie wiedziałam, że ten miś przyjdzie.

Marysia, mam nadzieję, że synek szybko wyzdrowieje biedulek.

karolina, super że miałaś takie porządne badanie. Ja mam nadzieję, że w poniedziałek też będę miała zrobione od a d z. Co do twojego m to wiem, że jest mu ciężko, ale bez przesady. I nie chodzi i to szlochanie w nocy, tylko o całokształt! Dobrze, że będzie Jagódka:happy: To twoja córeczka, pamiętaj! Jakoś nie umiem znaleźć tych twoich zdjęć na profilu...

Wiecie co, niby pogodziłam się już z tym Maksiem i mówię tak cały czas do brzuszka, ale jak zobaczę tego siusiaka na USG to i tak będzie mi smutno:-(

Pogoda u mnie też paskudna. Położyłam się do łózia i będę allegro przeglądać, bo firanki chcę kupić.

Jestem nic konkretnego się nie dowiedziałam szlak mnie trafi i tych wszystkich psełdo doradców, człowiek przychodzi po poradę prawną a tam próbują człowieka jak najszybciej zbyć i byle by za dużo pytań nie zadawał :wściekła/y: jestem wściekła, kazali mi wypełnić pozew z sądu i zanieść i to wszystko o czym mnie poinformowali :angry:
Rozia i na Ciebie przyjdzie czas zobaczysz, głowa do góry może teraz będzie właśnie dobrze jak wyluzowałaś
Joweg to rzeczywiście aż tyle kosztują lekarstwa? to jest szok normalnie

Marysia-mam nadzieje że szybko wyzdrowieje synek:-) u mnie przed chwilą grad bił po oknach teraz słonko świeci ale wieje niemiłosiernie:crazy:jakaś nie bardzo na taką pogode jestem zaraz też sie na chwilke położe obiad zrobiłam troszku sprzątnęłam i mam chwile spokoju

Kobietki gdzie wy sie podziewacie?Pogoda okropna u mnie czekam na małą zaniedługo mi ją z przedszkola przywiozą Ilonka a ciebie dziś nie było u nas jeszcze co sie z tobą dzieje?:rofl2:

Hello, ja dziwsiaj ma urlop, dlatego dopiero teraz weszłam na BB. Spalam do 11, a późjniej za sprzątanie się wziełam. No i teraz siadlam do kompa na chwile.
Karolinka, gratuluję Jagódki:-D

reklama
hej witam!

jak wam mija dzień? dobrze ze już piatek i weekend przed nami. szkoda tylko że pogoda nie dopisuje. u nas wieje i zimno mimo iz czasem słoneczko zaświeci
dzisiaj odwiedziła mnie koleżanka z 2 miesięcznym synusiem. jaki slodki maluszek.

karolcia ja zakupy dla dziecka też planuję dopiero na sierpień. teraz tylko to co czasem w lumpie uda mi się znależć wezmę bo szkoda odkładać takie cuda. a poza tym jak mam uszykowane po blixniakach brata mega paki wiec mnie tylko drobiazgi zostana aby kupic. wiekszy wydatek to wózek.

katrina
ja cię podziwiam. tez kiedys mówiłam że nie będę chciała poznać płci do samego porodu ale zmieniłam zdanie. teraz chciałabym mieć juz pewność.

ilonka hop, hop gdzie jestes słoneczko. jak się czujesz?

katka ty tez zaglądaj a nie tak z ukrycia podczytuj.

dziewczyny skad wy te misie macie? gdzie się rejestrujecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry