reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunko a dlugo czekałas na tego misia?? bo ja tez sie zalogowałam i jestem ciekawa ile to trwa ;-)

MartaSx prosze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry Kochane,

dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki za wizytę, a Katce szczególnie za przekazanie dobrych wieści, bo ja wczoraj nie byłam już w stanie... Euforia mnie zjadła...
Pani dr bardzo sympatyczna, poświęciła mi 45 minut czasu. Wymierzyła Maleńtasa dokładnie wzdłuż i wszerz. Od głowy do pupci mierzy 12 cm, ma długaśne nogi i stopę 2 cm :))) Waży 160 gramów i jest Jagódką!!!! Zrobiła mi usg piersi, nerek, węzłów chłonnych, tarczycy... Pełen profesjonalizm. ;)
Cały wieczór o niczym innym nie mówiłam jak tylko o "dzieciu". Nawet kiedy poszliśmy spać ciągle coś tam powtarzałam. Odwracam się do męża, bo coś podejrzania pociąga nosem. Patrzę- płacze... Pytam więc co się stało. Myślałam, że się wzruszył, że Jagódka itp. Brakuje mu ojca... Przytuliłam , pogładziłam po ramieniu, p[ocałowałam w czubek nosa i odwróciłam sie by chwilkę jeszcze pomyśleć o córci w milczeniu.

Katrina- ja powiem szczerze, że mi jest obijętne- byle było zdrowe. Ale w obliczu ostatnich wydarzeń wolałam by to była Jagódka... ;)

nie pamiętam co miałam jeszcze napisać.... ciągle widzę tą stópkę, która nagle się pojawiła na ekranie jakby Jagoda chciała kopnąć w ten ekran. ;)))

wstawiłam zdjęcia na profilu ;)

Miłego dzionka dla Was ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry ja dzisiaj później bo zaspałyśmy do przedszkola i na szybko sie zbierałyśmy pogoda okropna u nas okropnie pada:crazy:Polisia-któraś o tym pisała ale nie ja ja sie dowiedziałam w 20 tygodniu na usg ultrasonograficznym że będę miała dziewczynke i tak zostało tylko te 6 lat temu to usg było bardzo dokładne mierzyliśmy nóżki rączki a dziś to stadardem jest to usg a czymś lepszym jest 3D lub 4D:-) Karolina ciesz sie my cieszymy sie z tobą:happy:

hej dziewczyny :-)

pogoda u mnie masakryczna:-( pewnie znowu będę drzemała przez dzień ...

ka-ro-li-na gratuluje Jagódki !!!!!!!!!!! :-)
katrina fajnie, że masz taką cierpliwość i chcesz mieć niespodziankę :-) ja bym nie wytrzymała.

Jestem i ja
Anaber bardzo Ci dziękuje za fotkę ;-)
Karolina jeszcze raz gratuluję córci, co do męża to jeszcze sporo czasu minie nim się z tym pogodzi, nie wątpię że jest mu trudno jedyne co możesz zrobić to po prostu być przy nim, mój mąż też stracił ojca ale był mały bo miał 14 lat ale do dziś jest mu ciężko...
Wiolka u nas też bardzo brzydka pogoda, pochmurno i wieje... a na weekend zapowiadają śnieg :szok:

Hejka dziewczynki :-) ja pisze z telefonu bo jestem na badaniach, jestem po wypiciu glukozy tak mnie mdli,ze szok :-\ Juz sie nie moge doczekac jak zjem sniedanko i wypije gorzka herbatke.
Karolinka gratuluje piekne pipulki :-D super

reklama
Ja spakowałam małą do przedszkola i położyłam sie pod kocykiem i usnęłam pogoda jest okropna mam nadzieje że w przyszłym tygodnu będzie ładnie bo Nastka cały tydzień do przedszkola nie idzie i chciałabym żebyśmy mogły chociaż pospacerować Bietka-ja dziś chyba też cały dzień prześpie bo ledwo żywa i półprzytomna jestem:sorry:wyjątkowo dziś przez to spanie jeszcze śniadania nie jadłam nawet nie chce mi sie iść edzenie sobie zrobić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry