reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej dziewczynki :) I ja się melduję w ten szary dzień ...

Ilonko gratuluję Pawełka:-) Pewnie,że najważniejsze,żeby był zdrowy :-)

Karola Tobie gratuluję Jagódki :-)

Wiolka gratuluję,że udało się z wózkiem wszystko załatwić :-)

Co tam u Was słychać?

Ja wczoraj miałam fatalny dzień... Byliśmy przed wczoraj u znajomych i okazało się, że koleżanka jest w ciąży... Bardzo się cieszę jej szczęściem, ale taki mi się smutno zrobiło, bo oni od niedawna się starali i już zaskoczyli, a u nas ani widu ani słychu... Co prawda teraz wyluzowałam,bo doszłam do wniosku,że to nie jest dobry czas na dzidziusia, ale mimo wszystko trochę to zabolało...:-(

reklama
Rozia-dziękuje,napewno przykro ci sie zrobiło ale uda wam sie napewno zobaczysz:-)wrzuć sobie na luz a samo sie pojawi czego ci bardzo serdecznie życze ja sobie odpuściłam nastawiłam sie kilkumisięcznie zbijanie tej prolaktyny i z zaskoczenia okazałoo sie że sie udało a nawet tgego pod uwage nie brałam.Będzie dobrze:happy:

witam :-)
wstalam mezus podal kawke i sniadanko do lozeczka a za chwile bedziemy sie zbierac na miasto na zakupy :-) cyce na zblizajaca sie wredote bola...
wiolka jak sie czujesz? dolegliwosci ciazowe duze?
marta powodzenia w inspekcji pracy

Bobo-trzymam kciuki wiesz za co:-) nie mam żadnych dolegliwości oprócz tego że jestem śpiąca:happy:dobrze masz z mężem mój jak jest w domu to też mi podaje śniadanko do łóżka;-)

Witajcie - to moje 5 podejscie do wyslania posta, bo wciaz cos przerywa i nie wysyla.
KAROLCIA -gratulacje Jagodki :-)
ROSZPUNKA - zgrabny brzunio :happy:
BOBO - a kiedy testujesz ?
My za 3 godz jedziemy do lekarza - wczoraj maly mimo antybiotyku ( 4 dzien ) dostal 40' goraczki masakra jakas, mam nadzieje ze nie przerodzilo sie to wszystko w zapalenie pluc :szok: a dzis 35.8.
Zycze Wam milego dzionka i samych dobrych wiadomosci - jak bede miala chwilke wieczorkiem to wrzuce swoj brzuszek :-) buziaczki

wiolka naprawde trafil mi sie bardzo kochany i dobry mezus hihi :-)
marysia ja mam cykle strasznie rozregulowane przez to poronienie wiec nie wiem kiedy @ ma przyjsc testowac bede jakos na swieta chyba

Bobo-to będziemy czekały na informacje przed świetami:-) to dobrze że taki skarb ci sie trafił taka kobieta jak ty zasługuje na wszystko co najlepsze:happy: a ja chciałam dodać zdjęcia na szalone i wczesniej mnie chyba szlag trafi bo nie moge ich dodać:angry:mój internet zsynchronizował sie chyba z pogodą:wściekła/y:

Ja sie strasznie ciesze bo listonosz wlasnie przyniosl list ze szpitala z wyznaczona data usg na 18 kwietnia:-) nie moge sie doczekac, tylko zmartwilo mnie to, ze niby mozna przyjsc z partnerem ale nie 'radza' brac ze soba dziecka, tylko ciekawe co ja zrobie z mala o 9 rano:sorry: mama w pracy, przyjaciolka tez moze jedna kolezanka sie zgodzi na godzinke z nia zostac.....

reklama
Bobo- trzymam kciuki by @ nie przylazła :)

Scoti- coś wymyślisz, napewno znajdzie sie ktoś kto Tobie pomoże. ;)
Ja mam kolejna wizytę 27 kwie :) wpiszesz mnie do tabelki? no i dziewczynkę też ;)

Nie było dzisiaj Ilonki- mam nadzieję, że wszystko w porządku i noc miała spokojną.

pamela- w polsze i zapomniała o nas na chwilkę ;) niech nabiera sił, opowie nam jak wróci...

zzagubiona- pewnie koszyczek dzierga

Katy- spryciula podgląda nas z ukrycia, ale Ty sloneczko juz dobrze wiesz, że tęskno mi tu za Tobą...

anaber- qrcze- zdrówka życzę, choć teraz pogoda paskudna.

marysia- czekam na zdjątka ;)

Lori i Losiczka- jeszcze płaczą, ale wierzę, że szybko znajdą spokój i wrócą do nas. ;)

agnes- ciuszki śliczne, ja dopiero koło lata zacznę kupować cokolwiek- o ile w ogóle, bo wszystkie ciocie i babcie na pewno się o to zatroszczą, więc... Póki co pakuję dupkę od dzisiaj w spodnie ciążowe. Na szczęscie są na tyle uniwersalne, że jak tylko brzunio będzie rósł to na długo starczą ;) inne niestety podczas siedzenia za biurkiem strasznie mnie gniotą ;(

qrcze znów zapomniałam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry