reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzien dobry dziewuszki:-) .....ja wczoraj nie mialam jak wejsc to do was bo zaczelam swoja prace o 9rano i zaraz po powrocie do domu zaczelam swoja prace w domu i skonczylam o 24 a pozniej padlam jak nie zywa.....

Jesli ktos by chcial wiedziec mojego taty nic sie nie zmienilo na lepsze bo od wczoraj straszliwie cisnienie mu szaleje po calodniowej walce lekarzy spadlo do 170, noge zaszyli ale tak mu krew leci ze musza ja ciagle podawac, jak bede miec nowe wiesci to sie odezwe

dziewczynki mam nadzieje ze Malami sie nie obrazi jesli przekaze co u niej......dzisiaj rano dopiero wrocila z sali pooperacyjnej , jest po laparoskopi bo do tej pory czekali az samo zejdzie .....wiec sie bidulka nameczyla, usuneli wszystko lacznie z torbiela......jest wyczerpana a na dodatek krwawila do brzucha i miala bardzo niskie cisnienie a tetno wysokie plus nudnosci ale to po laparo moze sie zdarzac....oby wszystko wrocilo na swoje tory .....Malami trzymaj sie !!!!!!!!

reklama
zadzwoniłam do gina(chyba na jakiejś imprezie był :-D hehe) mam brac MagneB6 3x1tabl +Prenatal complex. muszę podjechac do apteki az mi sie nie chce wychodzic w taką pogode :baffled: normalnie zima fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Anaber-ja zażywam 2x1 tabletce okropnie jest zimno współczuje ci że musisz wychodzić:-) Katy-trzymam kciuki za tate oby sie mu poprawiło i nie musiał tyle cierpieć i pozdrowienia dla Malami

anaber ja biore taki rozpuszczalny mniej zoladek obciaza i wg mnie szybciej dziala
anisiaj ja jadlam ostatnio normalnie a ostatnio non stop sledzie jem i nic nie dzieje sie
katy przytulam mam nadzieje ze stan taty szybko sie poprawi
malami wracaj szybko do zdrowka kochana

a ja mam mega dylemat pakuje rzeczy dla malej na wyjscie ze szpitala i nie mam zielonego pojecia co spakowac jak zapytalam mame to ubrala by ja jak by mialo byc -10st body dl rekaw pajacyk na to spodnie skarpety sweterek kombinezon zimowy czapeczke bawelniana welniana i jeszcze w rozek owinela :szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
katyB - a jak Twoje wyniki? masz już?

zzagubiona - ale Ty będziesz rodzić jakoś w maju prawda? i pewnie będziecie wracać ze szpitala samochodem?

Ostatnia edycja:
Jestem i ja na chwilkę, galat w lodówce, sałatka też została mi tylko zapiekanka i posprzątanie jednego pokoju tylko.
Mi gin mówił że nie mam jeść pleśniowych serów żadnych, grzybów, surowego mięsa i ryb, jaj i to chyba wszystko...
Malami tule mocno, wracaj do zdrówka szybko.
Katy trzymam kciuki za Tatę
Anaber ja brałam prenatal kompkleks bardzo sobie go chwalę, teraz kupiłam falvit mama, tylko nie przeraź się bo mają mega wielkie tablety. A te getry to muszę powiedziec Ci że jednak się kolana wypychają trochę ale po praniu wracają, kurcze chyba wszystkie takie będą.
Bobo włoski super a filmik też obejrzę

Ostatnia edycja:
zZagubiona kobinezon zimowy to może troszke za dużo faktem jest że noworodka trzeba ciepło ubrać ale przegrzać też nie jest dobrze a nie dali ci wyprawki ze szpitala rozpisanej co masz ze sobą zabrać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry