reklama

Zaczynamy staranka :)

a ja Borysowe ~~~~~~~~~~~~~~~ :-) może ktoś będzie chciał

i ja się pochwaliłam na szalonych swoim wielkim brzuchem :-D

Bobo szybko wracaj i sprzedaj nam wieści :happy2: my tu czekamy i paznokcie obgryzamy ;-)

Karolinka
jak to słodko brzmi jagodowe szczęście :laugh2: super

idę coś przegryśc bo mi się głodno zrobiło ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wrcoilam :-) gin mnie nie badal wg bety jest 3-4 tydzien mam bete powtorzyc 10 kwietnia a 11 kwietnia znow wizyta, doatalam luteine dowcipnie i duphaston i mam brac o 7 rano duphaston o 13 lutka 1 tabl dowcipnie 0 17 duphaston o 22 2 lutki dowcipnie. kazal myslec pozytywnie odpoczywac i oszczedzac sie. kasy nie wzial hihi. a ja myslalam ze sie w aucie schafce tak mi bylo niedobrze ze szok.
po lutce sa jakies uplawy tak? ale nie brudzace? brazowe? czy takie jak sluz?

Dzień dobry
Jaka piękna pogoda za oknem a jeszcze dwa dni temu śnieg sypał
Anaber śliczny brzusio i wcale nie jest wielki
Karolina już nie długo poczujesz maluszka
Bobo Ilonka Wiola &&&&&&&&& za wizytę
ale nas dziś ma tych wizyt ja dopiero na 16:30 już nie mogę się doczekać znowu będę mieć USG żeby zobaczyć wymiary maluszka czy do OM się zgadza w końcu dziś się dowiem konkretów

dobra dziewczynki ja zmykam musze powiesic pranie i ogarnąć balkon po tych zasranych gołębiach bo przez dwa dni to mi napaskudziły :wściekła/y: a o 13 jade na zakupy poźniej o 15 odbieram Igorka i do dom :tak: paaaaaaaaaaaa

reklama
Ja też sie musze za jakąś robote wziąść bo nikt za mnie nie posprząta a mała dziś z przedszkola wcześniej wraca także później wole mieć spokój i przygotować sie do gina

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry