reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej babeczki,ja tylko na chwile..nawet was nie nadrabiam :sorry2:..bo pewnie sporo naskrobalyscie :-D
dzisiaj albo maz okupuje kompa albo dzieci..pogoda do bani,wiec smyki sie nudza..dzisiaj jedynym ich wyjsciem byl spacer do dentysty i spowrotem..,ale jest taka zimnica,ze :szok:
bylam dzisiaj u GP..i wiem tylko tyle,ze mam bardzo wysokie cisnienie..nawet nie wiem jakie..bo zapomnialam spytac :zawstydzona/y:..ale musi byc wysokie,bo padal 2razy i az oczy duze zrobil :szok:,za tydzien mam podejsc i sprawdzic je sobie..wsumie czuje sie dobrze..wiec nie wiem,o co tu kaman..:confused:,a za 3tyg.mam spotkanie z polozna..i to znia mam rozmawiac..i chyba bede miala usg !!jak sie ciesze..:happy2:,teraz tylko wytrzymac te 3tyg.i oby szybko minely...,to wtedy moze bede ciut spokojniejsza ;-)
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna ;-)
milej nocki ;-)

Zzagubiona sukieneczka poprostu piekna ale ta twoja chcrzesnica szczesciara:tak:........kurcze dobrze by bylo zeby Nadia jeszcze sobie w brzuszku posiedziala....trzymam kciuki zeby sie wszystko unormowalo;-)
Agnes, Karolcia dzieki za pamiec;-) odpisze na prva zaraz z rana bo juz mi dzisiaj oczeta leca
Ilonka , Roszpunka jak tam wizyty???
GRATULUJE pozytywnych testow
i udanych wizyt
:-)

Dzień dobry mywstałyśmy ostatni dzień dziś do przedszkola:-)mgłą u nas okropna nic nie widać Bietka-powiedział że może tak boleć wszystko sie rozciąga a po cesarce mam cięcie nisko i bolą mięśnie więkasza dawka magnezu ma wszystko uspokoić Ilona-super że u ciebie też wszystko fajnie poszło no musisz poczekać do maja najważniejsze że jest wszystko ok:happy: ja jak zawsze śpiąca ale jak mała pojedzie to ide na zakupy wróce to sie pewnie zdrzemne:-pMiłego dnia wszystkim:cool2:

Hej, hej

ja dzisiaj na urlopie, więc mam lepszy nastrój. Mam za sobą ciężką noc - budził mnie bół głowy i sny o tym, że więzi mnie jakiś psychol (oglądałam wczoraj "Porozmawiajmy o Kevinie" i on też mi się śnił;))

dzisiaj mam babski wieczór i chcę powiedzieć moim przyjaciółkom. Minus tego wieczoru jest taki, że muszę posprzątać, a tak mi się nie chceeeeee :)

czy ktoś dzisiaj ma wizytę lekarską? czy u Was też taka smętna pogoda?

KatyB - trzymam kciuki za ten cykl, baaaaaaaaarrrrrrdzzzzooo mocno!!!!

Jestem i ja właśnie jem śniadanko
Wiolka a jak brzuszek mniej boli? U nas też brzydko jest pochmurno. Mała ostsni dzień do przedszkola bo mają świąteczną przerwę to tak jak u nas :tak:
Anisiaj to udanego wieczorku :-D mi też się śnią jakieś głupoty ostatnio :szok:

ja też wsuwam śniadanie, ale nie mam apetytu wcale. No i poczucie winy, że nie odżywiam się jakoś super (źle też nie, ale mogłoby być lepiej). Ja chcę już truskawki! :)))

Ja już na truskawki patrzeć nie mogę bo przez ostatnie dwa tygodnie jadłam je non stop... i też nie odżywiam się jakoś super, na śniadanko zjadłam chlebek z kiełbaską i musztardą ostrą :sorry:

reklama
Ale truskawki takie hiszpańskie itp tak? Ja czekam na polskie słodkie, bo tych sklepowych jakoś teraz nie mogę. Chyba, że Ty miałaś dobre, bo u nas są fatalne. Ja wczoraj miałam taką kolację - kiełbasa plus musztarda, ależ musztarda w ciąży dobrze smakuje :)

Do góry