Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ilonka ja też lubię gotować, odkąd mam więcej czasu w domku, ale piec ciast nie umiem. Chciałabym się nauczyć chociaż szarlotkę na kruchym cieście, bo mąż uwielbia
anisiaj to powiem Ci, że masz tak jak ja... uważam, że popracujesz jeszcze troszkę widzę to po Twoim nastawieniu. Nie martw się fasolka jest dobrze chroniona. Musisz podjąć decyzję taką aby być w zgodzie ze sobą w środku... ;-)
bietka - pewnie tak będzie myślę o zamianie godzin jednego dnia, żeby krócej pracować, to już mi dużo rozwiąże. zobaczę po wizycie. Wiesz co - ja też nie piekę ciast, ale robię wyśmienite ciasto marchewkowe - jedyne jakie potrafię
hey dziewczynki sory ze tak wpadam i tylko o siebie ale kurcze taka jestem od paru dni wściekła jak nie wiem!!!do tego czasu mam malutko bo cały czas cos trzeba robic...
wiec mam pytanko czy podwyzszone ph moczu moze być szkodliwe??jak to zmniejszyc???miała któraś z was cos takiego??? bo ja sprawdzałam wyniki właśnie i mam ph 7.5 a norma jest do 7.0
Marta-u mnie Nastka wczoraj dostała paczke którą jej przysłała ciocia z Zakopanego same słodycze a ona jest na diecie i ma sie odchudzać a jak na złość kto do nas nie zaglądnie to przynosi czekolade lub ciastka dla Anastazjii.Ale rozdzieliliśmy to na nią i na jej kuzynke więc mniej zostało:-) Anisiaj-wydaje mi sie że to może i dobrze że ty "kończysz " dzieci które zaczęłaś zawsze jak dokończysz te sprawy to możesz powiedzieć szefowej że chcesz iść na zwolnienie i narazie nie będziesz nikogo brała
zagubiona jak dziś ??????????????????? lepiej??????????? Jesteś tu z Nami wiec chyba czujesz sie juz dobrze ????????????
pokoik dla Nadi juz czeka??????????? NO i co z wymianą tej kanalizacji ???????? dobrze pamiętam ??????????? bietka to masz czas to ucz sie szarlotkę robi sie szybko i łatwo proste ciasto wiec próbuj niech mąż sie cieszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! anisiaj ojjj coś ja wiem o takim dojezdzaniu, metrem autobustem do pracy, sama tak jezdziłam w Wawie przez jakis czas a potem pieprznęłam te robote i zatrudniłam sie w sklepie na wprost mojego bloku hehe
Jeśli chodzi o ciasta to zależy jakie nie których się po prostu nie opłaca piec, ja często robię murzynka, babki, ciasto drożdżowe i taki zwykły biszkopt z galaretką.
Ale kocham gotować dużo rzeczy robię sama np. pierogi,kopytka czy pyzy na parze ( właśnie dziś robię ) Wiolka a czemu misi się odchudzać ?
agnieszka nie miałam podwyższonego PH ale miałam fosforany i pozbyłam się ich pijąc 2 litry wody niegazowanej dziennie, a jak było mi zimno - to herbatka z żurawiną ( polecam te które mają 30% żurawiny - inne mają zbyt mało by pomogły na drogi moczowe ) .
zzagubiona właśnie - ja dzisiaj brzusio ??? Nadia wariuje, jak się czujesz ???
ilonka, po świętach nauka pieczenia w święta będę konsumowała smakołyki mojej mamy :-)
ilonka - uwierz mi, gdybym miała pracę bliżej, to bym się nawet nie zastanawiała fakt, że mieszkam na peryferiach, ale za oknem mam las, a kilkaset matrów od domu wisłę i zdecydowanie nie zamieniłabym tego na centrum
słuchajcie, a jakie herbatki pijecie w ciąży? bo niby nie można pić za dużo herbaty, nie można malinowej, ale może są jakieś wskazane? co z zieloną?