• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

niby moge ale kurcze za tydzien mam wizyte i myślałam ze to mozna jakos domowymi sposobami zbić...czytałam o tej żurawinie właśnie ze dobra jest.a co do wody to jej pije bardzo mało jakoś nie mogę sie zmusić do jej picia...

reklama
agnieszka urinal i duzo wody jak nie mozesz niegazowanej to kupuj lekko gazowana polecam kinge

ilona bietka u nie dzis juz dobrze na szczescie malenka szaleje hehe smieje sie ze jak tylko skurcze minely mala zaczela dawac w kosc ;] no ale wole przez nia plakac niz przez skurcze hehe ;p;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj-ja pije raz dziennie zieloną,owocowe też raz dziennie rumianek wieczorem przed spaniem melise i ogólnie dużo wody mineralnej nie gazowanej czasem jakieś soki multiwitamina Marta-bo wazy ponad 22 kilo ma juz spory brzuszek który utrudnia nam rehabilitacje a musi być w miare szczupła żeby chcieć ćwiczyć bo będzie jej łatwiej zawsze była odrobinka a od zeszłąego roku to tak nam na wadze przywaliła że jak nie dawno ważyła 15 kilo to teraz 22

anisiaj no wiadomo słonce ze gdybyś tylko mogła, ale wiem jakie to męczące kurcze !!!!!!!!!!!!!! Bo ja wychodziłam przed 7 z domu byłam po 8 w pracy konczyłam o 16 a w domu byłam na 18, zrobiłam obiad i szłam spać, i tyle mnie miał mąż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! także zmieniłam bo nie było mnie ciągle w domu !!!!!!!!!!!
Marta to TY jak Ja :) ja tez robię sama pierożki uszka itd nie kupuje bo smak nie ten sam:) a jak jak robię to naprawde duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo bo mąz to uwielbia takie smażone z cebulką !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
agnieszka ja nie pomogę !!

Anisiaj ja pije i zwykłą i malinową, jabłkową, dziką różę wszystkie piję
ilonka mój m też lubi smażone z cebulką pycha co nie :-D
Wiolka 22 kilo to chyba nie tak dużo
Ale się u mnie brzydko zrobiło pada deszcz i ciemno jak w d....
Bobo, Joweg a Wy gdzie się zaszyłyście ?

Ostatnia edycja:
zzagubiona no to bardzo się cieszę :)
agnieszka, ja też nie lubiłam wody, ale jak po m-c zobaczyłam wyniki moczu idealne, to pomyślałam, że to działa i piję ją dalej.
anisiaj lubię większość herbat, piję czarną, zieloną, białą, smakowe... gin mówił, żeby nie przesadzać z zieloną tj. do 3 filiżanek dziennie, więc piję najwyżej 1 kubek dziennie.:-)

Dziewczyny wpadnę później :-) idę się ogarnąć i psiaka wziąć na spacer :)

hmmm- ja nie lubię owocowych, a uwielbiam zieloną. ale cóż, umiar musi być ;)

bietka - dużego masz psa? mi dzisiaj nasza sunia (kundlek wielkości owczarka niemieckiego) pobiegła za jakimś zwierzem w lesie. I pomyślałam sobie, że jak będzie mi tak wiała, jak będę miała wielki brzuch, to chyba jej głowę urwę :)

dziewczyny, nic mi się nie chce! :)))

gosiulek - nie mów tak. ja myślę o każdej z Was, ale rzadko o którąs pytam, bo nie mam czasu na nadrabienie wpisów i nie wiem czy ktoś pisał czy nie.

reklama
Marta niby nie dużo ale Nastka ma przed sobą spory brzuszek mam problem żeby jej spodnie kupić bo wszystkie spodnie mają bardzo wąskie gumki w które sie nie mieści dlatego kupujemy leginsy i szerokie sukienki rozkloszowane tak samo bluzki to muszą byc luźne tuniki bo podkoszulki ma na styk więc jest mały problem gdyby chodziła to nie byłoby widać u niej tych kilogramów ale ona cały czas siedzi i wszystko sie jej zwija a ubrania wżynają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry