• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Gosiulek wszystkie pamiętamy o tobie :tak:
Mi też się nic nie chce a muszę dziś dokończyć sprzątanie i iść do netto co prawda mam pod domem ale wyjść trzeba.
Joweg co tam u Ciebie jak m ? I jak się czujesz?
Wiolka zgubi brzuszek nie martw się
W dzień dobry tvn mówią o subkulturze emo Matko masakra

Ostatnia edycja:
reklama
martaSx- maz spi, tak strsznie cayl czas kaszle az kazalam mu brac kodeine bo sie wykonczy juz tym kaszleniem :( a tak to okej :) wogole to mowi ze ja jestem chora na glowe a nie on na raka :D

Marta-pracujemy nad tym żeby jadła zdrowsze rzeczy ale niestety sama jestem sobie winna bo nauczyłam ją złych nawyków i ciężko jest odzwyczaić dlatego przy drugiemu dziecku będe odrazu wpajała to lepsze i zdrowsze jedzenie a nie batoniki frytki:zawstydzona/y: gosiulek dobrze że jesteś:-) Anisiaj-my też mamy suczke nasza to jest pieron a nie pies tyle razy już mi buty zżarła wcześniej nie mieliśmy żadnych zwierząt a jak Nastka podrosła to zaczęłą nas męczyć bo chciałaby kota albo psa teraz mamy suczke i 100litrowe akwarium z rybkami!!!!!

Joweg A co mówi lekarz, poprawia się coś?
Wiolka mi 3 miesiące temu peklo 112 litrowe akwarium i wszystko poleciało na panele, to się stało o 2 w nocy i korki siadły bo się kontakt zalał zbieraliśmy wodę o świeczkach ale po godzinie ogarnęliśmy wszystko

Ostatnia edycja:
Marta-nie strasz bo ja mam tu parkiety jagby nam to rypło to szlag by trafił cały parkiet w salonie juz zapowiedziałam członkom rodziny że żadnych zwierzątek niech sie nie ważą przynosić nam do domu (rybki to prezent od dziadka )tylko na początku zaczynaliśmy od małego akwarium a teraz mamy ogromne

hej laleczki :)
cala noc snily mi sie jakies *******y walizki ze pakowalam ze gdzies jechalam pozniej znow sie pakowalam no szok hehe. wstalam i meza zmusilam by mnie zawiozl na bete hihi bo inaczej swiat bym nie miala spokojnych jakbym nie wiedziala czy rosnie no ale teraz jak bede miala wynik to bede juz wiedziec co i jak i kolejna beta przed wizyta u gina :-) pogoda fatalna pada zimno brrrr taka w sam raz do lezenia w lozku hihi.

reklama
wiolka, marta - moi rodzice mieli kiedyś sklep zoologiczny i pamiętam jak tata się wściekał jak mył akwaria - tak ze 20 dziennie ;)
ja mam sunię ze schroniska - po okropnych przejściach u starych właścicieli i 3 koty u rodziców. a w ciągu życia miałam masę zwierząt, bo mam na ich punkcie fioła i ratuje które się da.

joweg - trzymam kciuki za męża! ale czas na Twoim suwaczku leci!:)

chyba czas zacząć sprzątać, bo się moje psiapsióły załamią jak mnie odwiedzą ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry