• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

1941.gif
masz anisiaj

reklama
Hej dziewczyny ja dzisiaj mam jeszcze jeden egzamin próbny co prawda ale zawsze człowiek się stresuje. Wychodzę koło 12 bo jeszcze zajade do IKEI kupić nowe kołdry bo te już mam tak wyszarapane i zimno mi pod nimi ;-)

Gosiulek73 mi tez odradzono ten telefon ponieważ ogólnie Nokia nie robi dorbrych telefonów dotykowych i ja osobiście bym Ci poleciła Test Samsung Galaxy Ace S5830 - Chip.pl mam go i jestem zadowolona. Tylko pamiętaj ze jak bierzesz smartfona to weź z bezpiecznym pakietem internetu poniewaz te telefony często same się łacza z netem bo sciągają aktualizacje. I polecam system android zamiast symbian. Jeśli będziesz kupowac tel to napewno Ci wytłumacza o co chodzi :-)

Bobo szalejesz z tymi betami :tak: hehe

gosilek ja nie mam tego tel.wiec nie pomoge :sorry:
ilonka,zagubiona dzieki :*,nic mi nie dal..moze jak zobacze sie z polozna,to cos mi zapisze..a na razie zrezygnowalam calkowiecie z kawy..wczesniej jak pilam i nie widzialam,to bylo OK,a teraz ...:no:,jak rano wzielam 2lyki to myslalam,ze mi czaszke rozwali i wylalam ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry