reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam się i ja z piękną pogodą, aż żyć się chcę.
Bobo &&&&&&&&&&&&za dzisiejszą betę
A Roszpunka dalej się nie odezwała
Marta kiedy ty masz wizytę i to usg bo ja mam 30 kwietnia
Anisiaj &&&&&&&&&&&&

reklama
gosiulek73 teraz przewaznie wszystkie telefony dotykowe to smartfony ja jak kupowałam misiące temu to też chciałam dotykowy i chciałam mieć dostęp do neta to już niestety musi być smartfon(bo na takim telefonie instalujesz normalnie antywirusa i jesli byś chciała BB to trzeba zainstalowac takie coś https://play.google.com/store/apps/...wsMSwxLDEsImNvbS52YnVsbGV0aW4uYnVpbGRfMTAxIl0 i wtedy możesz logowac sie na bb. bo tak normalnie przez zwykły telefon to cięzko bo te telefony nie sa przystosowane do tego by biegać i szalec po internecie.ja wziełam telefon w play płace miesięcznie 75zł, minut mam tyle ze nie jestem tego w stanie wygadać (a gadam bardzo dużo)do wszystkich w play mam za darmo i bezpieczny internet że nie zapłacisz więcej jesli przekroczysz ten ich limit. ja z internetu przez telefon korzystam dużo bo sie przekonałam do tego. mam pocztę i BB ciągle w zasięgu :-) i ani razu nie przekroczyłam tego ich limitu 1000MG. a telefon za 1zł. Jak miaalm wczesniej na mixa to masakra ja miesięcznie wydawałam ponad 100zl. na doładowania i nic z tego nie miałam. tylko nie wiem jak w innych sieciach ja polecam play.

gosiulek ,jak miałam net to korzystałam i z BB i z FB itd także spoko :) ma duży ekran wiec to plus własnie do korzystanie z netu :) polecam !!!!!! :)

Bobo ten kopniak mnie zmobilizował jak na razie do umalowania sie hehe, a gdzie jeszcze reszta !!!!!! ehhhhhh a taka piękna pogoda za oknem a ja mam takiego lenia, wstyd, trzeba posciel poprać to wyschnie ładnie na słoneczku :)

Ja sie martwię o Roszpunkę juz :( kurcze jak sie pojawi to ja od razu biorę od niej nr zeby miec kontakt jak coś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja jestem ale podczytuje bo za robote sie w domku wzięłam obiadek nastawiłam u mnie dziś dla nich grochówka a dla mnie zupa jarzynowa:sorry:a na drugie danie mielone z ziemniaczkami i mizerią

reklama
Anaber dobrze zrozumiałam ze na zwykłym telefonie trzeba to zainstalować a na smartfonie nie?
Ja jestem w T-mobile.Dodatkowo mam stacjonarny w netii i chciałabym z tego zrezygnować. a tu takie wszystko skomplikowane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry