reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bobofrutek- jeden dla mnie i drugi dla kolezanki na urodziny :) bo ma w maju i potem w tym samy czasie podchodzimy do in vitro :)

wiola23- podziwiam , zupelnie jak moja mama :d u nas nie mialby kto to zjadac jak ugotuje zupe to mamy na 3 dni :d dwa dania to nam za duzo :) zapisuje sie do ciebie na wyzywienie to moze torche mnie podtuczysz co ?:D

a ja dzis nie gootuje. mam makaron mrozony taki jak spagetti i pierogi wiec obiad szybki hihihi
spanko zaczyna mnie lamac a czekm na ten moj wynik juz bym chciala wiedziec co i jak i czy urosla moja betka

Jestem już ze sklepu tak mi się nie dobrze zrobiło że myślałam że zrzygam się w wejściu do cerfura :szok:
Aga nie wiem kiedy mam wizytę byłam 27 marca i kazał mi przyjść za 3 tygodnie to wychodzi 17 kwietnia ale musze dzwonic jeszcze do niego bo nie zapisał mi wizyty

Ja dziś robię pyzy ( oczywiście sama na drożdżach ) i gulasz

ja też lubie pierogi albo knedle wogóle wyroby mączne są pycha a mój m uwielbia mięso i zimniaki wię jemu robie co innego mi też sie dziś nie chce po prostu bym żywcem nic nie robiła żeby tak sie dało:shocked2:u nas słonko świeci ale wieje jak cholera pranie mi przewieje na taras wystawie a spagetti za mną chodzi takie z sosem pomidorowym z pieczarkami mięskiem mielonym i startym sarem na to a wczoraj mnie tak wzięło na kapuste że zjadłam troche bigosu nie mogłąm sie powstrzymać później siedziałąm przerazona czy mnie zołądek nie będzie bolał ale naszczęście nic mi nie było a bigosik był pyszny

Bobo nie szalej tak ;-) beta Ci ładnie rośnie i na pewno masz dzidziolka w brzuszku :tak:
Wiolka ja mam tak jak Ty lubię kopytka, pierożki, szare kluchy, pyzy rosół z makaronem własnej roboty ale to oststnie robi mój m pycha mu wychodzi i makaron też robi sam :szok: ale generalnie tez woli mięcho, jak każdy facet :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry