• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
MArtaSx- organizm czlowieka jest roslinozerny i jak czlowiek spozywa duzo miesa to wtedy organizm musi sie meczyc zeby to mieso strawic i niestety nie moze bronic sie dobrze przed pasozytami ,dltaego tez nie jemy miesa, bardzo zadko piers z kurczaka a tak to ryby , owoce morza warzywka :D i owocki :d

u mnie pododa do bani deszcz i chmury ehh
wzielam sie za sprzatanie kuchni bo w szafkach nie wiadomo juz co i gdzie hehe ale co chwile przerwy musze robic

anisiaj na południu śliczna pogoda, byłąm teraz na spacerku z Jasiem, jest boooosko, słonce grzeje !!!!!
Bobo piękna beta, jak bedą bliżniaki to super, oby tylko było dobrze, a czy bedzie jedno czy dwoje czy troje to wiesz ......ABY SZCZĘŚLIWIE JUZ DONOSIĆ !!!!!!!!!! :)

Rozmawiałam dziś z losiczką, po tej rozmowie jest mi tak strasznie źle :-( przede wszystkiem bardzo NAM dziękuję za wszystko, za to ze mogła tu być i za to ze mogła poznać tak wspaniałe dziewczyny, no ale juz nie wróci!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest mi tak smutno :( to forum juz nie bedzie takie samo :( ehhh !!!!!!!!!!!!!!! to była jej ostatnia szansa na dziecko, bardzo przezywa stratę Majeczki, ale teraz żyje dla dzieci i męża, ale juz to nie ta sama losiczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((

LOSICZKA BEDE TESKNIĆ !!!!!!!!!!!!!! ALE JESLI TYLKO ZECHCESZ TO WRÓĆ-PROSZĘ !!!!!!!!!!! MY TU BEDZIEMY CZEKAĆ NA CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BYŁAŚ NASZĄ KOCHANĄ DOBRĄ DUSZYCZKĄ !!!!!!!!
DZIĘKUJĘ CI ZA WSZYSTKO, ZA DOBRE SŁOWA, ZA POMOC, ZA KOPA W TYŁEK KIEDY BYŁO TRZEBA !!!!!!!!!!!! PO PROSTU ZA WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LICZĘ ZE JESZCZE TU WRÓCISZ DO NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolinka
gdzie jesteś ????????????????? nie ukrywaj sie dziś !!!!! brzuszek sie pojawił także czekam na zdjęcie perełko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry