anisiaj na południu śliczna pogoda, byłąm teraz na spacerku z Jasiem, jest boooosko, słonce grzeje !!!!!
Bobo piękna beta, jak bedą bliżniaki to super, oby tylko było dobrze, a czy bedzie jedno czy dwoje czy troje to wiesz ......ABY SZCZĘŚLIWIE JUZ DONOSIĆ !!!!!!!!!!
Rozmawiałam dziś z
losiczką, po tej rozmowie jest mi tak strasznie źle :-( przede wszystkiem bardzo NAM dziękuję za wszystko, za to ze mogła tu być i za to ze mogła poznać tak wspaniałe dziewczyny, no ale juz nie wróci!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest mi tak smutno

to forum juz nie bedzie takie samo

ehhh !!!!!!!!!!!!!!! to była jej ostatnia szansa na dziecko, bardzo przezywa stratę Majeczki, ale teraz żyje dla dzieci i męża, ale juz to nie ta sama losiczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((
LOSICZKA BEDE TESKNIĆ !!!!!!!!!!!!!! ALE JESLI TYLKO ZECHCESZ TO WRÓĆ-PROSZĘ !!!!!!!!!!! MY TU BEDZIEMY CZEKAĆ NA CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BYŁAŚ NASZĄ KOCHANĄ DOBRĄ DUSZYCZKĄ !!!!!!!!
DZIĘKUJĘ CI ZA WSZYSTKO, ZA DOBRE SŁOWA, ZA POMOC, ZA KOPA W TYŁEK KIEDY BYŁO TRZEBA !!!!!!!!!!!! PO PROSTU ZA WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LICZĘ ZE JESZCZE TU WRÓCISZ DO NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolinka gdzie jesteś ????????????????? nie ukrywaj sie dziś !!!!! brzuszek sie pojawił także czekam na zdjęcie perełko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!