reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Losiczko-pamiętaj ze zawsze masz do kogo tutaj wrócić bo będziemy o tobie pamiętały i cie wspierały:happy: ja wróciłam od szewca pogoda u nas piękna cieplutko nawet gorąco do słońca mizerie sobie do drugiego dania sobie zrobiłam i zaraz będę jeśc zZagubiona to powolutku sobie ogarnuj żeby sie nie przemeczać

Joweg bardzo bym chciała dziewczynkę :tak: Dużo imion mi się podoba np. Kamelia, Ofelia, Anastazja, Amelia, Helenka, Jagoda ale w końcu zadecydowaliśmy że jak bedzie dziewczynka to Maja,a chłopiec Oliwier bez dwóch zdań hi hi hi

Ostatnia edycja:
Marta-chyba prawie każda mama marzy o córce ja mam przyjaciółke która jak była w ciąży to marzyłą o synku a urodziła córeczke tak sie objadłam że chyba mi brzuch peknie

Wiolka to fakt większość mam bo moja walnięta szwagierka chciała synka i jak urodziła dziewczynkę to ją teraz na chłopca ubiera same granatowe i brązowe ciuszki żadnych różowych i jasnych i ścina ją też na chłopca, mała ma roczek co prawda ale wszyscy co nie znają mówią jaki ładny chłopczyk :szok:

Marta-no cos ty to krzywdzi dziecko!!U nas jak Nastka była mała to miała króciutkie włoski i pomimo że uszy jej przekłuliśmy jak miałą 8 miesięcy to ludzie nieraz nas zaczepiali i mówili ładny chłopczyk pamiętam jak miała 1,5 roku wtedy już ładnie mówiła i babka w busie sie jej zapytała ile ma lat że tak gada a ona pindziesiąt:-Ddziecko tzreba ubierać do płci a nie upodobań rodziców!

a ja bym chciala parke dziewczynke i chlopca :D a jak bedziemy miec trzecie to bedzie niespodzianak , wogole jak neihcce znac plci do porodu ale maz nie wytrzyma , jak bedzie corka to wykrzyczy calemu swiatu :)

i zmykam do pracy milego popoludnia :)

Wiolka oni są dziwni i specjalnie Antosie tak krótko obcinają masakra po prostu ale ja się w trącać nie będę
Joweg ja chce wiedzieć płeć żeby się przyzwyczaić żebym podczas porodu szoku nie dostała

reklama
Marta-ja też chce znać płeć dziecka bo tak jak przy Nastce chce mówić "do brzuszka po imieniu" mówienie do dziecka jak jest w brzuchu podobno je rozwija jak mieliśmy Nastusie malutką to ja kilkanaście razy dziennie czytałąm jej bajki pomimo że przez pierwsze trzy miesiące życia to ona tylko spała i jadła opowiadałam jej wszystko a ona przez sen sie do mnie uśmiechała i w efekcie mając pół roczku powiedziała pierwsze słowa a na 10 miesiecy budowała proste zdania i już żadne z nas nie pamieta kiedy nasza córka nie mówiła:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry