• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

a ja chcę najpierw Frania ;) Zosia oczywiście też będzie cudnym darem, ale jakoś chciałabym najpierw Frania (oczywiście pomijam, że chcę zdrowe dziecko, bo rozmowa dotyczy płci;))

dziewczyny chyba przegięlam z porządkami, aż mnie brzuch boli. a jeszcze łazienka, spacer z psem i powieszenie prania. a M jak na złość do 22 w pracy

reklama
My możemy niestety pozwolić sobie na jedno dziecko tylko na więcej nas nie stać ale cieszę się choć z tego jednego bo rok męża przekonywałam na nie więc jak już zaszłam to jestem bardzo szczęśliwa. Wypłakana i uczekana fasolinka mamusi

Anisiaj-to odpocznij sobie może za duzo na raz chciałaś zrobić teraz jest was dwoje:-)trzeba sie oszczędzać:happy: Marta-może kiedyś będziecie sobie moli pozwolić na to żeby mieć drugie dziecko co będzie za pare lat nikt z nas nie wie:tak:

hejka,
ja już po spacerze z psem- anisiaj mam owczarka niemieckiego, oj ciężko bywa z nią i z brzuszkiem, ale ogólnie jest grzeczna i o takich porach jak ja chodzę 10-12 jest mało ludzi w lesie - wszyscy pracują :) a ona jest grzeczna i ja chodzę bez smyczy :-)

Jeśli jest na forum ktoś kto ma psa ( dużego) i małego bobaska, to proszę o informacje jak pogodzić miłość do zwierzaka i nowego człowieczka :-)

LOSICZKA TRZYMAJ SIĘ SKARBIE - zawsze tu będziemy na Ciebie czekać

ja i wiola chyba nie mamy dziś problemów z motywacją, u nas 20 stopni i piękneeeee słońce.... :)

zzagubiona
nie przemęczaj się za bardzo.

Ilonka a jak Twoje nerki ??? jak brzuszek stawia się, bywa że twardnieje ???

bobo ładny przyrost ponad 3 x !!!! &&&&&&&&&&&&&&&& kciuki, oby tak dalej, bedziesz robiła jeszcze po świętach , tzn. 10-tego. ?

Anisiaj-na czas ciąży trzeba sobie rozkładać prace na kilka dni robić po troszku i powoli a coś co można odłozyć trzeba odkładać albo poprosić o pomoc kogoś kto może odciążyć :-) Dziewczyny u mnie do słońca jest 30 stopni

bietka nie pomogę bo my tylko rybki mamy, pies w bloku nie bardzo, !!!!! :-p tzn wiem ze ludzie mają psy w bloku ale ja sobie tego nie wyobrażam a tym bardziej ze meza nie ma na tyg, wiec cały obowiązek spada na mnie, a jeszcze teraz jak bedzie dwójka dzieciaczków to juz w ogóle !!! hehe

co do brzuszka to sie stawia ale juz nie tak jak wcześniej, odkąd biorę magnez codziennie, różnica jest kolosalna, !!!!!!! a Tobie nadal twarnieje ???????????????? wzięłaś magnez ???????????

Marta ważne aby było zdrowe, obyś miała ta mała księżniczkę :)

ilona wzięłam nospę, magnez i jest OK, ale jak spacerowałam to miałam takie mikro-skucze, w sumie bezbolesne , ale odczuwalne... nie wiem co to... :/
a jak nerki??? dają znać ??? Czy Ty pijesz piwo ?? chyba pisałaś kiedyś, że tak Ci zalecił lekarz ?

Bietka-duzy pies nie jest przeszkodą jak ja urodziłam małą to zanim sie wyprowadziliśmy na mieszkanie które odświeżalismy byliśmy u moich rodziców a oni maja owczarka niemieckiego na początku dawalismy mu ubranka które ze szpitala przywieźliśmy w których mała chodziła żeby je powąchał żeby przyzwyczaił sie do nowego zapachu małego członka rodziny a po krótkim czasie tak sie do niej przywiązał że kłądł sie pod łóżeczkiem albo na dworze pod wózkiem kiedy spała i jej pilnował

reklama
bietka może teraz tak dużo nie męcz sie jak masz takie skurcze, lepiej sobie posiedziec, poleżeć aż to ustąpi, jak bedziesz brać magnez bedzie dobrze, ale powiedz lekarzowi o tym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nerka na razie dobrze, nie boli, i mam nadzieje ze tak bedzie na razie, i ze te kamienie sie nie ruszą na razie, bo naprawde jestem zmęczona juz tym bólem , nocki nie przespane itd, ale na razie ( odpukać ) jest w porządku :)
Piwo piję tzn wypiłam tylko jedno na dwa razy po powrocie ze szpitala, ale w weekend znów wypije pół szklaneczki, bo lekarz własnie powiedział ze mogę a nawet raz na jakiś czas muszę ze względu na te nerki , wcześniej to bym nawet nie ruszyła, bo bym sie bała ale teraz raz na jakiś czas mam nadzieje ze nie zaszkodzi !!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry