reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Piateczka ty wariatko ale mnie rozbawilas
juz dawno tak sie nie usmialam..... to bylo slodkie

Gosiaczek
goni nas wszystkie Roszpunka bo niedawno sie dowiedziala ze bedzie mama:-) i tym samym zostala berkiem :tak:

Dobranoc Ilonka I Karla ;-)

To tez kochana........to bylo slodkie.
A ja postanowilam zrobic komus prezent i zarejestrowalam sie jako dawca krwi :tak:

A to dla Ciebie Piateczka 5ka.jpg

Zzagubiona szczerze to pierwsze slysze:szok:, ale narazie nie jestem wiec pomyslalam ze moze komus sie przyda, a wiem ze potrzebuja bo w radio jest akcja zwolujaca
Czlowiek uczy sie cale zycie :tak:

zzagubiona masz rację- choć krew cięzarnej staje się uniwersalna jak zerówka

katy brawo- ja oddawałam krew przez pięć lat- później jak zaczęły się moje problemy ze zdrowiem musiałam zrezygnować oczywiście, a teraz czekam, zeby dac komuś szpik- mam nadzieje, że ten ktoś nie będzie go potrzebował akurat jak będę w ciąży

ja jak Alan byl w szpitalu to pytalam sie na jakich zasadach moge oddac krew malemu i lekarz mi wytlumaczyl ze podczas ciazy i do pol roku po przestaniu karmienia nie oddaje sie krwi ze wzdledu na hormony ciazowe jezeli chcemy oddac krew obcemu, no i pierwszy trymestr na 100 % wyklucza oddawanie krwi bo moze dojsc do poronienia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry