reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

katy ja z krwią zaczęłam bo czułam się zobowiazana z racji mojej grupy 0 Rh-. Uznałam , że tylko ja moge pomagać osobom z tą grupa i tylko te osoby kiedys mogą pomóc mi. Taki egoizm trochę- bez gwarancji- ale takie było moje myslenie

reklama
masz rację katy nie mam też z tego powodu jakiś wewnętrznych rozterek. Ale nie chciałabym znaleźć się w sytuacji takiej- że z jednej strony daję zycie- bo mam dzidzię pod sercem- a z drugiej komuś(mimo deklaracji) pomocy w ratowaniu życia muszę odmówić. Lepiej niech wszyscy bedą zdrowi

Dokladnie ale zycie zyciem i musi sie toczyc dalej...nie mozna tylko czekac trzeba poprostu zyc i nie ma w tym absolutnie nic zlego :-)

Piateczka ty jutro testujesz tak????

Mam nadzieje ze cos wysikasz a jesli nie to lej do oporu az sie pojawi :-D:-D:-D

Dobranoc wiec i ja uciekam Pa Piateczko

Ostatnia edycja:
dzień dobry.

melduję sie posłusznie od rana... co prawda troszkę bez sił jakoś i ten uporczywy ból który wlazł pod łopatkę i nie mogę swobodnie szyją kręcić, ale ...
Ilonce gratuluję pozytywnych wieści...
karla- jesteś pewna, że to @???

wracam do nadrabiania was kochane, bo troszkę tego jest...

no to doczytałam... :)))

karla- przykro mi i tulę mocno, ale nasze motto: nowy cykl, nowa nadzieja- nowe starania, więc głowa do góry... :)

katy- podoba mi się ten stworek od piąteczki i podpisuje się pod życzeniami (jeśli mogę)

piąteczka- bylebyś nie osikała listonosza, bo wszystko na to wygląda

Roszpunko- nadal gonisz- ale może dzisiaj do piąteczki tylko (oby, oby) trzymam kciuki za wizytę i czekamy na wieści...

Lorelain- bo ja przecież Kłapouchy- Pesymista :)

któraś pytała o imiona (przepraszam nie pamiętam która)- imiona ogólnie bardzo ładne, ale mnie sie kojarzą z celebrytami: Alicja Bachleda i jej Henry Tadeusz i Rubiki z Helenką.

kto dzisiaj testuje poza piąteczką????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja !!!!!!!
Karolinko ja znów z rana bede CI ględzić, ze masz fasolkę z brzuszku :) ah ze tamten test wykorzystałaś w 12 dniu na dziś były jak ulał :)

Ja sie przyznam ze NIGDY nie oddałam krwi, bo ja sie boję a poza tym chyba bym padła :zawstydzona/y::-D, na widok krwi potrafie zemdleć :zawstydzona/y::(((( ale jak by trzeba było to wiadomo ze bym sie podjęła tego, !!!!!!!!!!!!
piąteczka dziś testy na pewno dojdą wiec sikaj od razu :)))))))))))))) trzymam kciuki !!!!!!!&&&&&&&&&&&

Ciekawe jak Roszpunka ........!!!!!!!!! Daj znać szybko kochanie jak wrócisz !!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za wizytę !!!!!!!!!!!!!

A mnie chyba dopadły juz lekkie mdłości .......wiedziałam ze tak bedzie,,,,,nie widziałam nic na usg to jakoś było ok a jak zobaczyłam uwierzyłam ze jestem w ciąży na prawdę to od razu mam wiecej objawów hehe !!!!!!!!!!!!!!:szok:

reklama
Witajcie mieszkancy Stu Milowego lasu - CZLOWIEK CALY DZIEN PRACUJE, NIE MA JAK POCZYTAC A POTEM NADROBIC TO WSZYSTKO TO JAKAS MASAKRA :szok: U nas sypnelo sniegiem, dziecko szczesliwe,a mikolaj obfitowal w prezenty.

Witaj kobieto ze szwecji :-) czuj sie jak u siebie.
Ilonko gratuluje cudnych wiesci
Karla - tule mocno

Do góry