reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
lorelain mi sie tam wydaje ze cos jest ale siknij jutro jeszcze raz i bedziesz miala pewnosc :-)

Dziewuszki ja juz Ilonie wczoraj powiedzialam ze kurde to nie ma innego wyjscia jak fasola ma taka hustawe ze hej ze smiechu w placz i dola za chwile znowu smiech z wyra wyjsc nie moze zachcianki na batoniki ostatnio zoladek szalal to fasolowo smierdziuszka :-p:-p

Lorelain- wtedy Ci sie nogi ugięły, a dzisiaj nie zamienilabyś niczego z tamtego czasu :)

Anaber- jak ja Wam zazdroszczę tych romantyków- mój nie dość, że sknerusek to polotu i wyobraźni brak, a żeby posiłek przygotować samodzielnie to już wyższa filozofia, bo do tej pory wszystko mamusia robiła za niego, więc ja bym się z tych kanapek ucieszyła. Z drugiej strony ja też chciałabym go czasem czymś zaskoczyć- tylko kiedy sie mieszka z teściami to możliwości ograniczone.

GaleriaPoczekalnia : damskie torebki autorskie Poznań - torebeczki losiczki/lisiczki

losiczka - przytulanka były codziennie po zakonczeniu @ czyli od 7 dc do 10 dc to był 8 listopad. Przytulanka okolo godz. 22:00. Mąż twierdzi że to był bardzo dużo plemniczków :-D a po wszystkim trzyamłam nogi do góry pzrez oko 10 minut :) nie czułam żeby cokolwiek "uciekło" :-D Owulacje miałam 11 listopada od rana. Więc od przytulanek do owulacji jak dobrze liczę było 2,5 dnia.
No ale wcale nie jest powiedziane że się udało :confused2:

ta mi się bardzo podoba http://www.galeriapoczekalnia.pl/index.php?id_tor=27&id_kat=2&menu1=none&menu2=block&id_nextd=27 na wiosnę idealna!

o i jeszcze ta http://www.galeriapoczekalnia.pl/index.php?id_tor=16&id_kat=2&menu1=none&menu2=block&id_nextd=16

Ostatnia edycja:
lorelain a moze wlasnie sie udalo ja z moim przytulalam sie 2 razy w sierpniu zaraz po @ i drugi raz gdzies w dniach plodnych chyba 6 wrzesnia a owu wedlug lekarza moglam miec albo 6 albo 7 wiec nie wiedzialam bo mi sie liczyc nie chcialo a dzis zaraz koniec 13tc :-) wiec kochana nieznane sa wyroki Boskie

No ja mojemu m tez wciskalam wczoraj ze mnie kregoslup boli i dlatego mam poduszke pod dupskiem he he godzine tak lezalam :-d:-d:-d biedny chlopina

LORELAIN UDALO SIE UDALO :tak::tak::tak:

DOBRA DZIEWCZYNKI JA SPADAM NA CHWILKE SPACEREK ZAKUPY ITP

Ostatnia edycja:
i co uwierzył? Losiczka- jesteś po prostu niesamowita, ja albo przyjdę na nauki do Ciebie, albo stworzę grono fanek Twoich i Twojego sprytu

reklama
Witam was dziewczynki , ogarlam troszke chalpke i wsawila obiadek ... ma troch e czasu bo M. spi no nocy w pr ... kawke sbie mala zrobilam... mam ochcote na kwasne i zrobila sobioe zurek bialy na zakwsie soim .... Karolina : powiem ci ze moja tez jest tesciowa dobra ale tez musze sie nato przestawic bo najchetniej dalabym jej cyjanku do kawy zamiast slodziki hehehe zart zartami ale niech zyje 100 lat przyda sie jeszcze do pomiocy przy wnukach jej:-) A ja takkkk bede niedlugo testowac , jutro mi przypada @ jak sie nie opuzni moglo by jej nie byc .....

pozdrawiam w poludniowy wtorek...
:happy:

Do góry