reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

jak idę do supermarketu to od razu ląduje w wózku bo inaczej sie nie , ale dzis poszłam koło blolku na osiedle ,myślę sobie ze blisko to pójdę , nie raz mi tak robił juz ale dziś to przegiął tak ze myslałam ze wyjdę z siebie i stane obok-dosłownie, kurcze przeciez to grzeczne dziecko, naprawdę a w sklepie zmienia sie w diabła !!!! tzn on tylko chce isc tam gdzie mu sie podoba a jak go za ręke łapę to automatecznie kładzie sie na podłodzę i lezy,- NIE PŁACZE , NIE WRZESZCZY ITD, ale jak prosze aby wstał to zero reakcji.:( no nic...... chyba to taki juz wiek, bund 2 latka ... !!!!!!!!!!!!!!!! dam radę :) ale moim zdaniem na wózek juz jest za duży, od czasu do czasu musze isc z nim ale chce aby uczył sie i chodził normalnie do sklepu..... bo on bardzo lubi chodzić, tylko ze taki sie robi łobuz nagle!!a w domu znów aniołek ehhhhh :baffled:
polaa- nas zostawiła????? ojjjj szkoda :(

reklama
ilonka to taki wiek moja siostra tez taki miala darla sie jakby ze skory ja obdzierali, najwazniejsze by nie mogl postawic na swoje jak sie kladzie na ziemi w sklepie to go zostaw nie ciagnij idz dalej jakby nigdy nic schowaj sie za polkami tak bys ty mogla zajzec a on by cie nie widzial zobaczy ze masz w nosie jego dachy troche sie przestraszy i moze cos pomoze moja mama tak z siora zrobila pozniej chodzila za reke pilnowala sie i nie darla by mama jej nie zostawila

no musze tak zrobić !!!! nie mam wyjscia..... albo wyslę męża z nim do sklepu :-D niech on sie męczy

kupiliśmy temu diabełkowi to auto w biedronce, od niedzieli nie odchodzi od niego, pakuje w niego swoje auta i wozi :) mikołaj troszkę wcześnie do niego przyszedł, ale jeszcze chcemy kupić mu książęczki, jakie słodycze no i dziadki coś kupia wiec nie bedzie żle :)

jaś.jpg przepraszam za jakość....... robione z telefonu !!!!!!!!!!!!!!

ilonka ale ty masz fajnego brzdaca :-),a autko super !! no i trzymam &&&& za testowanko,bo widze na suwaczku ze tylko tydzien zostal ;-)
za te,ktore testuja 25,26 tez trzymam..zreszta za was wszystkie &&&&&&&&& !!!!! :-):-):-)

Ilonka- to nie będzie łatwe, ale chyba warto spróbować by później beztrosko i bez nerwów iść na zakupy. :)

madlen- jak dobrze, że jesteś :laugh2: a Tobie kiedy wypada termin?

agnes- moja droga masz bardzo dobry wynik tylko pozazdrościć

ja pod koniec fazy lutealnej miałam 3,7 więc to jest dopiero tragedia, ale gin powiedział, że poki co nie będzie mi niczego zapisywał tylko mam dać matce naturze się wykazać, więc jej daję się wykazać a za pół roku pójde do gina i powiem, że teraz bierzemy sprawy w swoje ręce i niech matka ale medycyna nad nami czuwa :laugh2:

a mnie cosik w okolicy jakby jajnika lewego pobolewa- pewnie jabłko sie trawi :laugh2:

karolina jutro 32 d.c.normalnie moglabym testowac,ale poczekam do piatku bo czasami mam 35..jak na razie @ brak..nie mam nawet plamien..,co zazwyczaj bylo...nawet brzuch nie boli,wczoraj jedynie lewy jajnik dokuczal troche..nie nakrecam sie..co ma byc to bedzie..nie chce juz warowac,bo pozniej chodze jak z krzyza zdjeta

reklama
agnes wynik masz super :)
ja miałam w poprzednim cyklu wynik 13(2-15 normy) tylko ze wtedy sie cieszyłam ze mam tak ładny wynik ,nie wiedząc ze jestem w ciąży a normy w ciazy u mnie to 2-147 wiec w cale nie miałam tak ładnej, i moze u mnie własnie tkwi problem z progesteronem ze mam za niski, i dlatego trciłam ciążę,ale mam luteinę wiec musze wierzyć ze bedzie juz dobrze:)
no ale TY jak mówiłam masz bardzo dobry wynik, u u Ciebie są inne normy wiec nie bierz moich słow ze miałam za niski progesteron jak teraz byłam w ciąży , bo u Ciebie są inne normy :) no bo trzeba brać pod uwagę to ze możesz być w ciązy:)
madlen- widzisz TY taka biedna zrezygnowana a tu proszę @ nie ma......!!!! :-) może to fasolka????????:-D

Do góry