reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

NADAZYC ZA WAMI TO TYLKO STRUS PEDZIWIATR BY MOGL :-):-):-)

DZIEWCZYNKI FOTKI MACIE SUPER JA NIESTETY NIE MAM ZADNEGO ZDJECIA ZE SLUBU:-:)-:)-(MOJA MAMA WZIELA ZEBY POKAZAC W PRACY I ZGUBILA :-:)-:)-( CHYBA TO BYL DOBRY ZNAK BO Z MEZEM JESTEM 21L :szok: MASAKRA NO NIE ??? Z JEDNYM CHLOPEM HE HE ALE KOCHANY JEST I TYLE

ILONKO JA CIE WOLE W CIEMNYCH WLOSACH

LORELAIN ROZOWE KAJDANKI TO JA ZNALAZLAM KIEDYS U MOJEGO PIERWORODNEGO PO NOCCE ZE SWOJA DZIEWCZYNA :-)
NO I JA BYM JUTRO POWTORZYLA TEST BO CO RESZTE WYRZUCISZ JAK JUZ JEST FASOLKA:-)

reklama
laski boje się jutrzejszego rozczarowania, a tak to będę się jeden dzień dłużej cieszyć :-(

losiczka - ha ha ha no dobre :)

losiczka, nie narzekaj. wczoraj wieczorem jeszcze was czytałam, a dzisiejszy dzień nadrabiałam ponad godzinę!!! to forum uzależnia!!

lorelain, widzisz nie tylko ja myślę, że powinnaś jutro zużyć jeszcze jednego acona;-) jak nie ma fasolki to nie będziesz się łudzić dłużej. a jak jest, a tak czuję, to jutro powinny wyjść już grubsze krechy bo hcg powinno przekroczyć 10:tak:

Madlen - niestety usg będę miała dopiero ok. 20 tyg. - w przyszła środę idę do GP to zapytam kiedy powinnam dostać zawiadomienie z terminem, a czuję się bardzo dobrze, mam trochę szczęscia w życiu, bo wszystkie moje ciąże przebiegają bezobjawowo (poza sporo zwiększającymi rozmiar i swędzącymi piersiami),

Ostatnia edycja:
katrina to sie tylko cieszyc,ze nie masz mdlosci ;-) kurcze pozno tutaj robia 1sze usg...az sie boje byc tutaj w ciazy..i moze to jest ta moja blokada,ze ciagle nie moge zobaczyc 2kreseczek na tescie ..

PIATECZKA : POWIEM CI ZE JA WSUMIE TERZ MOGLABYM ZOSTAC PRZY CYWILNYM ALE MOI RODZICE SA B. TRADYZJONALISTAMI I POW ZE TAK NIE MORZE BYC ZE JA TEZ MUSZE MIEC KOSCIELNY , ALE TEZ ZAWSZE MARZYLA ZALORZYC BIALA SUKNIE I WELON ... ZRESZTA JAK TAK SIE UPIERAJA TO NIECH BEDZIE I MOJE MARZENIE O BIALEJ SUKNI TEZ SIE SPELNI HEHE :-):-)

ILONA : foteczki sa sliczne a b. mie sie podoba ta na moscie jak stoicie z M. a co do wloskow to jak dla mnie lepiej wygladasz w tych ciemniejszych wloskach:-)

teeraz bede nadrabiac co sie dzialo jak chwilowo mnie nie bylo .... juz czytam ....
:tak:

reklama
dziewczyny mnie te moje zachcianki wykoncza ehh ostatnio mialam ochote na pierogi niedawno na lazanki (z tego co kojaze violi) a teraz zdycham na mysl o kubelku z kfc aaaaaaaaaaaaa:angry:

Do góry