reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Gosiulek, ja co prawda nie znam, ale witam i pozdrawiam- jestem forumowym kłapouchym. :)

Lorelain- ja miałam egzamin ze znajomości normy- brzmi paskudnie, ale nie jest takie złe. da się zjeść, jeśli ma się więcej czasu i trochę praktyki, której ja niestety nie posiadam. :( no ale może.... zdam . No i nie ma to związku ze studiami- szkoda, bo poszlabym sobie na jakąś podyplomówkę :)

Gosiulek - ja tu zaczynałam... hihi, potem dopiero do Was zajrzałam. Wy mnie tam przyjęłyście, czemu my Ciebie mamy nie przyjąć???? Tu chyba szybciej dziewczyny zachodzą, więc nas nie opuszczaj!

Juz jestem kochane moje
Wiec tak na poczatek pasuje sie przywitac
Witaj Gosiulek w naszym gronie, oczywiscie jestes juz zapszysiezona na nasza towazyszke doli-niedoli i oby sie dzisiaj dzialo , wykozystaj te dwie krechy na tescie owu ps. mam nadzieje sie ze nie obrazisz za tego emotikona :)
Chcialabym Wam wszystkim podziekowc za wspaniale zyczenia a jesli ktos dzisiaj nie moze wpasc to zapraszam przez weekend

Karolina - no ja dość mocno byłam nastawiona żeby zrobić podyplomowe, ale w końcu sobie odpuściłam bo mi szkoda czasu który mogłabym poświęcić dziecku. W pracy długo jestem a jeszcze studia to już bym nie miała czasu dla rodziny....a szkoda, człowiek wszystko chciałby mieć :rofl2::-p

Ilonka - a no widzisz, będzie dzisiaj mężuś to ja polecam obejrzeć wspólnie film ;-)

Katrina - super jest ta karuzelka!:-)

edit:
Katy - a co dajesz dobrego do jedzenia?? :-p

Ostatnia edycja:
Viola - właśnie sprawdziłam - Bach, Beethoven i Mozart - takie melodie ma ta karuzela i jest sterowana na pilota (to ważne), jak gra i sie kręci to podobno jeszcze zamyka liście.... muszę sprawdzić, tylko trzeba dokupić baterie.

Gosiulek - Polaa tez tu pewnie wpadnie, ale jak wróci do swojego domku, bo na razie jest w Pl.

To prawda wątek istnieje od września a mamy juz yyyyyyyyyyy 13 ciężaróweczek :-D:-D
Lorelain ojjjj kochana mój mąż to bedzie dopiero ok 1 w nocy wiec przyjedzie i od razu na łóżeczko spać :) :-p
Gosiulek u nas berek to Lorelain jak na razie, ale na dniach bedzie sie dziąć, wiec zobaczymy kto przejmie rolę berka :)

reklama
Do góry