reklama
K
karol_in-a
Gość
Gosiulek, ja co prawda nie znam, ale witam i pozdrawiam- jestem forumowym kłapouchym. 
Lorelain- ja miałam egzamin ze znajomości normy- brzmi paskudnie, ale nie jest takie złe. da się zjeść, jeśli ma się więcej czasu i trochę praktyki, której ja niestety nie posiadam.
no ale może.... zdam . No i nie ma to związku ze studiami- szkoda, bo poszlabym sobie na jakąś podyplomówkę 
Lorelain- ja miałam egzamin ze znajomości normy- brzmi paskudnie, ale nie jest takie złe. da się zjeść, jeśli ma się więcej czasu i trochę praktyki, której ja niestety nie posiadam.
katrina115
Potrójna Mama
Gosiulek - ja tu zaczynałam... hihi, potem dopiero do Was zajrzałam. Wy mnie tam przyjęłyście, czemu my Ciebie mamy nie przyjąć???? Tu chyba szybciej dziewczyny zachodzą, więc nas nie opuszczaj!
gosiulek73
mama K&K&A
Ojej aż mi się miło na sercu zrobiło i na nowo uwierzyłam w siebie...Dziękuję
KatyB
Fanka BB :)
Juz jestem kochane moje
Wiec tak na poczatek pasuje sie przywitac
Witaj Gosiulek w naszym gronie, oczywiscie jestes juz zapszysiezona na nasza towazyszke doli-niedoli i oby sie dzisiaj dzialo , wykozystaj te dwie krechy na tescie owu
ps. mam nadzieje sie ze nie obrazisz za tego emotikona 
Chcialabym Wam wszystkim podziekowc za wspaniale zyczenia a jesli ktos dzisiaj nie moze wpasc to zapraszam przez weekend

Wiec tak na poczatek pasuje sie przywitac
Witaj Gosiulek w naszym gronie, oczywiscie jestes juz zapszysiezona na nasza towazyszke doli-niedoli i oby sie dzisiaj dzialo , wykozystaj te dwie krechy na tescie owu

Chcialabym Wam wszystkim podziekowc za wspaniale zyczenia a jesli ktos dzisiaj nie moze wpasc to zapraszam przez weekend

-Lorelain-
Fanka BB :)
Karolina - no ja dość mocno byłam nastawiona żeby zrobić podyplomowe, ale w końcu sobie odpuściłam bo mi szkoda czasu który mogłabym poświęcić dziecku. W pracy długo jestem a jeszcze studia to już bym nie miała czasu dla rodziny....a szkoda, człowiek wszystko chciałby mieć 

Ilonka - a no widzisz, będzie dzisiaj mężuś to ja polecam obejrzeć wspólnie film ;-)
Katrina - super jest ta karuzelka!:-)
edit:
Katy - a co dajesz dobrego do jedzenia??

Ilonka - a no widzisz, będzie dzisiaj mężuś to ja polecam obejrzeć wspólnie film ;-)
Katrina - super jest ta karuzelka!:-)
edit:
Katy - a co dajesz dobrego do jedzenia??

Ostatnia edycja:
gosiulek73
mama K&K&A
Katy wszystkiego najlepszego:-)
Jasne że nie obraziłam się.
Jasne że nie obraziłam się.

katrina115
Potrójna Mama
Viola - właśnie sprawdziłam - Bach, Beethoven i Mozart - takie melodie ma ta karuzela i jest sterowana na pilota (to ważne), jak gra i sie kręci to podobno jeszcze zamyka liście.... muszę sprawdzić, tylko trzeba dokupić baterie.
Gosiulek - Polaa tez tu pewnie wpadnie, ale jak wróci do swojego domku, bo na razie jest w Pl.
Gosiulek - Polaa tez tu pewnie wpadnie, ale jak wróci do swojego domku, bo na razie jest w Pl.
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
To prawda wątek istnieje od września a mamy juz yyyyyyyyyyy 13 ciężaróweczek 
Lorelain ojjjj kochana mój mąż to bedzie dopiero ok 1 w nocy wiec przyjedzie i od razu na łóżeczko spać
Gosiulek u nas berek to Lorelain jak na razie, ale na dniach bedzie sie dziąć, wiec zobaczymy kto przejmie rolę berka

Lorelain ojjjj kochana mój mąż to bedzie dopiero ok 1 w nocy wiec przyjedzie i od razu na łóżeczko spać

Gosiulek u nas berek to Lorelain jak na razie, ale na dniach bedzie sie dziąć, wiec zobaczymy kto przejmie rolę berka
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Tak,Pola jest w Polsce ale bardzo chce wrócić już do domku

Podziel się: