reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lorelain wyobrazam sobie jak sie wystraszylas :szok:ale dobrze ze to tylko ten slynny ciazowy sluz :tak:

Tak sie wlasnie zastanawiam czy ktoras wie jaki zestaw badan powinnam sobie zrobic przed wizyta u gina???
Juz mialam takie badania ale dawno i nie pamietam dokladnie co to bylo.
Byl napewno progesteron, prolaktyna, tarczyca......

ja dostałam taki zestaw:

- toksoplazmoza IGM i IGG,
- cytomegalia IGM i IGG,
- chlamydia IGG i IGA,
- krzywa cukrowa i insulinowa po obc 75g glukozy
- różyczka
- poziom: progesteronu, testosteronu, DHEAS - to w 20-23 d.c.
- tarczyca: FSH, estradiol, prolaktyna, TSH, ft3, ft4 (to w 2-5 d.c.)

reklama
nanulinka - ja, Viola i Polaa tu byłyśmy przed Czerwcówkami. Więc powodzenia - i uwierz, że długo tu miejsca nie zagrzejesz!

Ilonka - aż sprawdziłam, faktycznie wątek został utworzony 1 września, ale tu sie już działo przez ten czas!!!!

Viola - mnie się nadarzyła okazja i kupiłam ja za 20E, gdzie w sklepie kosztuje ponad 2 razy tyle. To aż grzech byłoby nie skorzystać.

nanulika witaj:-):-):-):-):-):-):-):-):-) powodzenia kochana:tak::tak::tak::tak::tak:

katrina, viola!

witam:) cieszę się,że widzę znajome twarze:))))
może i mi się tu uda:p

dziękuję wszystkim za miłe powitanie:)))))))))))))

hehe tradycyjnie dowcipy na dobranoc? to proszę:

Pewien mężczyzna miał 50-centymetrowy interes. Żadna kobieta go nie chciała ze względu na to. Poszedł to czarownicy, a ta przepowiedziała mu że ma iść do lasu, tam na polanie będzie kamień i na nim będzie siedziała żaba. Miał zadać jej takie pytanie, na które żabka odpowie "nie" i wtedy interes skróci się o 10 cm. Poszedł więc i pyta żabkę:
- Żabko, dasz mi buzi?
Żabka na to:
- Nie!
Ubyło 10 cm. Mężczyzna już wraca, ale postanowił, że 40 cm to jeszcze za dużo, więc znów pyta:
- Żabko, dasz mi buzi?
- Nie!
Teraz mężczyzna wraca z 30 cm. Stwierdził jednak, że 20 cm w zupełności wystarczy. Idzie więc jeszcze raz i pyta:
- Żabko, dasz mi buzi?
A żabka na to:
- Nie, nie i jeszcze raz nie!

NO dobra ja sie żegnam bo chłop mnie w trąbę zrobił dzwoni i mówi ze zaraz będzie a jaa........ no jeszcze nie wypachniona ....:-p:sorry:

Przychodzi chłop do weterynarza i się skarży:
- Panie doktorze moje świnie nie chcą żreć.
Weterynarz mu na to:
- Musi pan je zabrać do lasu i przepier****ć.
Chłop szybko wrócił do domu, załadował świnie na żuka i jazda do lasu. Tam zrobił, co mu weterynarz kazał, świnie znów na żuka i jazda do domu.
Oczywiście świnie dalej nie chcą żreć. Wkurzony, że dał się tak nabrać leci znowu do weterynarza. Ten go uspokaja:
- Musi pan je zabrać do lasu w nocy, a nie w dzień, wtedy pomoże.
Chłop zaczekał do nocy. I znów świnie na żuka, do lasu i tam je przepier****ł. Przyjeżdża nad ranem do domu, świnie zaprowadził do chlewa i zmęczony natychmiast zasypia.
Ze snu budzi go przerażona baba: - Stary wstawaj szybko, wstawaj!!!
on: - Co, co!?
baba: - Świnie!!!
on: - Żrą wreszcie?
baba: - Nie!!! Siedzą na żuku i trąbią!

DOBRANOC :) OWOCNYCH BOBOSEKSIKÓW, JUTRO WPADAM RANO I MAM JUZ WIDZIEC JAKIEŚ II KRECHY NA TESTACH :p ŚPIJCIE DOBRZE SŁONECZKA :-D

aha Marysia najlepszego kochana :*:* zdrówka dla Twojego skarba :*

reklama
hejka

witam nowe staraczki!

ilonka
owocnej nocki skoro mężuś już jest przy Tobie

sorki że coś pomyliłam ale chyba każda wie o kogo chodzi
tak więc karolina &&&&&&&& za egzamin katyB udanej imprezki
marysia wszystkiego naj dl ciebie

a teraz uciekam do łóżka do męża. do jutra dziewczynki. trzymam &&&&&&& za testujące.

Do góry