reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiesz co ja już robiłam na testach:acon, pink test, nordtest, quixx test, bobo test i może jeszcze cos po drodze było ale juz nie pamietam. Na aconei kreska ładna wyraźna, na pozostałych jasna , ale spokojnie widoczna, dzisiaj na quiq teście średnia kreska, jest, ale nie gruba a z tego samego siknięcia pre-test negatywny.

reklama
ja mam katar a ogolnei nic sie nie dzieje nastepna tempke sprawdze za 5 dni nie chce mi sie srawdzac bo caly czas stoi i sie nie zmienia
a co u innych panienek meldowac sie :p jutro mnie nie bedzie od poludnia a bede na forum gdzies w poniedzialek kolo poludnia :p

Witam!!:-)

No Ilonka jakoś wiedziałam, że będziesz dzisiaj testować ;-);-) Trzymam kciuki &&&& Limit pecha się wyczerpał i teraz szczęście się do Ciebie uśmiechnie!! A za 8 miesięcy będziesz tulić je w ramionach ;-)
Lorelain a może pre test był wadliwy albo przeterminowany? Nie martw się, pozostałe testy nie mogą się mylić. No i @ nie ma przecież! Uszy do góry!! :-p
agnes teraz Ty testujesz? Wytrzymasz dwa dni? :-p
WITAM NOWE KOLEŻANKI :-p:-p:-p

ilonko dla ciebie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

NO I OCZYWIESCIE BEDZIE CORECZKA
:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

czesc ilonko a nie mowilam hehe

lorelain a ja nie popre dziewczyn w namowach o kolejny test wrecz przeciwnie zaraz nakopie ci do dupy JESTES W CIAZY wiec przestan juz te glupie testy robic ciaza jest i nic tego nie zmieni umow sie na wizyte za 2 tyg i przestan wyrzucac kase w testy rozumiem 2 dla potwierdzenia ale ty to z 10 juz zrobilas kobieto wyluzujjjjjjjjjj

suonko mnie nie ma przez weekend w domu bo jestem u teściów i testów nie mam. tak więc najwcześniej w poniedziałek zatestuję. ale dzisiaj rano już brzuch bolał na @ tak więc pewnie jutro tempka zacznie spadać i nie zdążę testować. cóż pozostanie następny cykl

reklama
agnes jestem dobrej myśli co do Ciebie, tak więc długo tym berkiem nie będe !!!:-p
dziękuję kochane,,,, ale na razie wiadomo ze nie ma co sie cieszyć zbyt.... jeszcze 3 dni do @. ale mam nadzieje ze luteina mi tym razem uratuję ciążę..... no i może będzie ta córa :) ale nie ważne co, ważne aby było zdrowe !!!!!!
Lorelain nie ma @, testy pozytywne wiec jest OK.....a może jednak uda CI sie na bete iść, wtedy bedziesz spokojniejsza i uwierzysz !!!!!!!!!!
ja jabym robiła tymi zwykłymi o cxułości 25 to by mi nie wyszło nic dziś, ale teraz kupiłam te czulsze 10, wiec coś sie pokazało, naprawdę jest to bardzo jasna krecha ale JEST !!!!! nie jest cieńka, na grubość taka sama co kontrolna tylko bardzo jaśniutka...poza tym robiłam ten test w sumie nie rano, wiec ten mocz nie był po całej nocy...ale mam nadzieje ze w poniedziałek bedzie juz konkretna krecha !!!!!!!!!!!!

Do góry