reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Już widzę, dzięki Violu :*
A ilo dniowe miałaś cykle??
U ciebie ewidentnie 8 i 9 dnia po owu był spadek implantacyjny. Czułaś coś wtedy?

Ostatnia edycja:
reklama
viola widze ze u ciebie stala kilka dni tempka u nie 5 dzien sie nie zmienia ale jamam tak czesto a pozniej spada wiec czekam co bedzie 1 grudnia potem 5-6 grudnia termin @ zobaczymy

Czesc moje kochane witam sie i zabieram za nadrabianie bo ostatnio wciaz cos mi przeszkadza w biezacym czytaniu i pogaduchach z Wami. Wczoraj wieczorem szalelismy z mezem na bobosexach dzisiaj cd więc jestem chyba usprawiedliwiona i rozgrzeszona :-) ale musze poswiecic troche czasu Wam dzieczynki kochane. Narazie tylko zdążyłam doczytać że Ilonce się chyba udało więc nie zapeszam i po cichutku aczkolwiek BAAAAARDZO MOCNOOOO 3mam kciuki - super :)

Juz jestem....kurcze myslalam ze zwiniemy sie do domu wczesniej bo zaczelo padac.
No ale za chwile wyszlo sloneczko i sobie pochodzilismy. Troche kupilam rzeczy pewnie Agnieszka sie ucieszy
Sobie w sumie nic nie upolowalam
Za to wczoraj dostalam od meza spozniony prezent imieninowy w formie zegarka ktory mierzy puls i przebyty dystans oraz co najwazniejsze ilosc kcal....:tak:
A teraz do rzeczy....
Ilonka super Gratulacje i oby wszystko bylo dobrze
Agnes
a ja mysle ze to nie @ wiec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:
Marysia wybaczamy ci bo skoro w gre wchodzily bobosexiki to jestes rozgrzeszona :-D

Witam dziewczęta:p
ja dziś od rana latam ze ścierami, odkurzaczami, płynami i nnymi cudami:D
na porządki mnie wzięło:) Mój S. chyba się zaraził bo pomógł trochę i teraz do piwnicy poszedł porządkować:)
teraz dopiero włączyłam kompa...
Ilonko gratulacje!!!
ale chyba dziewczyny mają rację, idź do lekarza po jakieś wspomagacze! Ja żałuję że nie poszłam do innej gin jak zaczęła mi się ciąża.... tamta nie dość że do 7dmego (oststniego) tygodnia nie dała mi żadnego skierowania na badania to ani myślała żeby dac mi jakieś tabletki na wspomożenie.... jedynie folik kazała łykać ale to już sama robiłam od 3 miesięcy.... Teraz jestem pod dobrą opieką (tak czuję), we wtorek robię większość badań, reszta na początku cyklu więc tym razem z niecierpliwością wypatruję @.
Po wszystkim mam nadzieję z wami będę testować i wyczekiwać - coś czuję że przy takim dopingu sprawnie nam pójdzie:p
poprzednio udało się w trzecim cyklu.... Tempki nigdy nie mierzyłam, obserwowałam jedynie śluz i kalkulowałam dni płodne z długości cyklu.... Teraz trudniej będzie bo mógł mi się cykl pozmieniać po stracie mojego aniołka...
Trzymam kciuki za testujące, Ilonka możesz już być chyba pewna co?:) Ja jak zatestowałam poprzednio to chyba potem 6 razy jeszcze:)))))

Nanulika chyba tu same jestesmy:szok:
A ty odpoczywaj bo niedziela , wywal tylek do gory i relax

Znalazlam fajny artykul dosc prosto opisane polecam
o fazach w cyklu itp.

reklama
Do góry