reklama
bada m.
Fanka BB :)
o rzesz Ty 

Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Elutka, dla mnie tylko i wyłącznie tkana, elastyczna to na krótki czas ;-)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
POZABIJAM!!!
Królestwo za butelkę różowego Fresco :-
-
-(
Chyba sobie kupię skrzynkę i po zakończeniu karmienia będę codziennie chlać butelkę..
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
POZABIJAM!!!
Królestwo za butelkę różowego Fresco :-
Chyba sobie kupię skrzynkę i po zakończeniu karmienia będę codziennie chlać butelkę..
agulqa_b
a ja bym wypila grejfrutowego cincina ;p
albo drina sobieskiego...
bleeee nie lubie Was ;p
chustowe mamy co myslicie o czyms takim Pentelka OSŁONKA dla chuściaczka RÓŻNE KOLORY (4720299608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
nie mam siana by kupic porzadna kurtke dla dwojga. i nie chodzi mi o zastosowanie tego na trzaskajace mrozy. tylko na okres przejsciowy?
albo drina sobieskiego...
bleeee nie lubie Was ;p
chustowe mamy co myslicie o czyms takim Pentelka OSŁONKA dla chuściaczka RÓŻNE KOLORY (4720299608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
nie mam siana by kupic porzadna kurtke dla dwojga. i nie chodzi mi o zastosowanie tego na trzaskajace mrozy. tylko na okres przejsciowy?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, ja nigdy nawet nie brałam pod uwagę tych wszystkich pętelek, w deszcz z dzieckiem nie wychodziłam, a w inną pogodę to dziecko ma swoją czapeczkę ewentualnie naciągałam chustę na główkę. A kurtkę wystarczy swoją jakąś większą założyć i się spokojnie z dzieckiem mieści ;-)
agulqa_b
Nulini tyle ze ja nie mam zadnej kurtki na ciaze woec mysle ze w te co mam z bobasem sie nie zmieszcze. Inaczej wlasnie tak planowalam robic
reklama