• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

aniołeczek u nas to chodzilo mi że konkretnie w mojej miejscowości. ubranka sa piękne ale żadko spotyka się fajne zapięcia. a na początek dla takich niedoświadczonych mam jak ja to chyba idealne zapięcia.

ostatnio się śmiałam do mamy, ze jak nie będę potrafiła ubrac dziecięcia to go w kocyki bedę zawijac:-D

wiecie co czsem mam takie myśli jak to będzie w tym szpitalu...ja nic nie umiem. bedą na mnie patrzyc jak na kosmitkę. z takim politowaniem...:baffled:

reklama
domik nie będą. wszystko ci pokażą, jak nie będziesz umiała. Ja też sie obawiam najbardziej szpitala bo w domu to wiem co gdzie mam i mi ktos zawsze pomoże a w szpitalu jak cos położę gdzies a później nie będęe widziała... ech:(

u mnie w szpitalu ja przy dziecku nie musiałam nic robić poza przytulaniem i cycowaniem:) ubierały pielęgniarki, jak się chciało to też przewijały, a kąpać to teraz nie kąpią w szpitalu. Więc głowa do góry

Wiem, że jeszcze za wcześnie na kołysanki dla maluszka ale ostatnio zakochałam się w "Kołysankach - utulankach " Grzegorza Turnaua i Magdy Umer. Pewnie większość z Was je zna ale i tak gorąco polecam :) Są świetne i to nie tylko dla dzieciaczków, samej osobiście super mi się przy nich zasypia :) podobno w każdym z nas jest coś z dziecka :):)

A żeby nie pozostać gołosłownym coś na dobry sen :)

WRZUTA - Grzegorz Turnau - Ach śpijcie, moje dzieci

kwasia mi ostatnio koleżanka pozyczyła od siebie z biblioteki jakieś mądre książki i w nich wyczytałam że od 5 miesiąca można dziecku czytać, śpiewać i puszczać muzykę i że to dobrze na nie wpływa. Więc kołysanki jak znalazł :)

Kupiłam sobie spodnie ciążowe na allegro, ale niestety nie trafiłam z rozmiarem. Na teraz są dobre, ale jak przytyję w tyłku to sobie ich nie ponoszę ech:wściekła/y: A niby jak się zmierzyłam to miałam jeszcze zapas, mogłam wziąć większe. Człowiek się uczy na błędach.

Marta moja znajoma całą ciąże czytała maluszkowi w brzuszku:-)

mamusiaM oby, oby:-) Ja zawsze miałam problem z kupnem spodni bo mam duże uda i mam nadzieję, że się jeszcze bardziej nie powiększą. Te co kupiłam to dżinsy ze streczem, bardziej myślałam, żeby mieć je na wyjście, bo po domu nie chce się męczyć w dżinsach dresy, abo leginsy wystarczą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry