• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

U mnie na razie wygląda tak co już zakupiłam:

1 czapeczka bawełniana z uszkami tygryska + spodenki, 4 pary skarpetek, śliniak

rozm 56- body na krótki rękaw 4 szt, pajacyk 3 szt, pajacyk welurowy 1 szt, śpiochy 1 szt.

rozm 62- body na krótki rękaw 4 szt, pajacyk 1 szt, body na długi rękaw 3 szt, śpiochy 1 szt, kaftanik 1 szt,

rozm 74- białe body na długi rękaw 1 szt.

reklama
Aniołeczek uwierz Adze ,że macierzyństwo wydaje się słodkie ale są dni kiedy masz chęć wyjść trzasnąć drzwiami i wrócić po 5godzinach jak dziecko będzie spało albo mąż wstanie :/
Mój M pracuje na nocki cały dzień śpi ja jestem z Wiki sama od kąd się urodziła nikt mi nie pomagał....prałam ,sprzątałam,bawiłam się z nią,gotowałam i jeszcze nie spałam całę noce bo miała bezdechy po 4miesiącu życia dostała atopowego zapalenia skóry kolejne noce płaczu leczenie ciągle trwa a noce czasem jeszcze zarywam przy niej :/

Co do zakupów wkurzyłam się bo musze jeszcze prześcieradło do szpitala dziecku kupić i gdzie ja to kupie jak sklep zamkneli ten co Wiki kupywałam 2lata temu :/

Ale macie łupów duzo :O
ja teraz głownie skupiłam się na ubraniach jesienno zimowych dla córci :)
takiego malutkiego nie mam nic :(

Kasiadz sup[er zestawik :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry