• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
marta-l już kolejny dzień zapominam Ci napisać, że z Twojej kolekcji właśnie te ogrodniczki są najfajniejsze:-)
kasiadz super kombinezon dla małej damy:-) to teraz spokojnie możecie czekać na śnieżną zimę:tak:
domikcw na początek zawsze miałam po kilka sztuk z rozmiaru 56. Dziewczynki urodziły się 56 cm i 53 cm i rozm. 56 był jak znalazł. W domu miałam oczywiście więcej 62 cm, ale trzeba pamiętać co już wcześniej było wspominane, że w zależności od marki, producenta, te rozmiary potrafią się bardzo różnić. Np. miałam kilka sukieneczek rozm.62 na które dziewczynki musiały długo czekać, gdzie normalnie nosiły już rozm. 74/80:szok:
smoniczka ​ja mam rozmiar 62 ale jest tak duży, że spokojnie przetrzyma całą zimę
Cortina jak tak polecasz to wpiszę na listę zakupów takie cążki:tak: do tej pory z nożyczkami działałam - ale to różnie bywa - muszę się nieźle natrudzić żeby za jednym razem Zosi obciąć te pazurki - wierzga jak szalona. Niektórzy na śpiocha obcinają - ale ja mam zasadę - jak dziecko śpi to mu nie przeszkadzam - niech śpi jak najdłużej:-D

Ostatnia edycja:
Ksiądz w UK u nasz w szpitalu jest potrzebne prześcieradło na materacyk szpitale mają swoje ale każda mama musi mieć i myśle gdzie by je teraz zdobyć :/

smoniczka ja jak rodziłam w grudniu to miałam kombinezon 62, ale chciałam żeby już starczył na zimę i tak było.
teraz nie kupuję. w razie czego mam ten 62 po małym, ale w lutym tu już zimowej pogody nie ma więc tylko jakiś polarowy komplecik bym chciała mieć

Pati cazki sa super bo jeden ciach i gotowe, z reguly obcina sie na prosto wiec szybko idzie ;) zawsze obcinalam swiadomie paznokcie Mai od malutkiego :)

zaszalam !
Foto-PQXY86Z3.jpg

Foto-C88A4MRK.jpg

Foto-6NSMN8K3.jpg

wszystko w rozmiarze 0-0 ale to takie duze 56 :)
szary zestaw unisex
niebieski tez unisex moze byc ;)
rozowy w przypadku jak sie okaze ze synek oddam przyjaciolce :)
grzechem bylo nie kupic bo wszystko jest z przeceny :) kocham przeceny ! malutkie dokupie jeszcze tylko czapeczki i ew. polspiochy bo w szpitalu u nas goraco zima :)

Dziewuszki tak mnie dzisiaj ciągnę do sklepu, że nie wytrzymałam i polazłam:-) Wcześniej pospałam 2 godzinki i wstałam jak nowo narodzona:-) A oto moje łupy:
Jak mój mężulek zobaczył ten z napisem I love daddy to tak się uśmiechnął, że mi się aż cieplutko na serduszku zrobiło:-)
Cortina widzę, że obydwie w TESCO szalałyśmy:-)

Załączniki

• DSCN2893.jpg
    DSCN2893.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCN2894.jpg
    DSCN2894.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCN2895.jpg
    DSCN2895.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCN2896.jpg
    DSCN2896.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 61
ooo widze ze nie tylko ja Tesco zaliczylam haha Smoniczko :-D

co do kombinezonu ja kupie na 56 wiele zimy nie zostanie ;) jak wyrosnie najwyzej kupie sama kurteczke na 62 :)
dzis ogladalam kombinezon na 56 i wcale malutki nie byl wrecz mowilam do mamy ze wielkiiiiii :) byly rozowe i niebieskie za 60 zl b. ladne no ale niestety poki mam GALA ANONIMA to sie wstrzymam ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry