reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

A ja tak uwielbiam jak dziecko leży w gondoli, ze w życiu nie kupiłabym chusty :) naprawdę dla mnie dziecko w gondoli jak leży takie 'rozwalone' to cos magicznego...
Chciałam kupic nosidełko maxi cosi ale M przetłumaczył mi, ze i tak ńie będę z niego korzystała :) i ma racje hihi

reklama
Nosidlo tula super sprawa bo to jak chusta tylko nie trzeba motac. Ale cena duzaaaaaaa.

A c odo motania chusta to wystarczy jak ktos pokaze raz jak to robić, najprostsza metoda i daje sie rade.
JA Stasia nosilam przez jakiś czad bo kochalam ta bliskość. No i nad morzem mi sie przydala by spacerować po piasku.

Dziewczyny, ma któraś z Was wózek 3w1 Bebetto holland? Wiem, ze Bursztynek miała jakiegoś Bebetto tylko juz nie pamietam ktory model. Musze w koncu podjąć decyzję i ten wózek w koncu kupic, a nie mogę sie zdecydować. Poza tym w Bebetto dominują głownie szare kolory tych wózków..
http://bebetto.eu/uploads/products3/product_71_4_image.jpg

Kustronka- ja mam bebetto torino. Gondola jest taka sama jak w hollandzie ale rame ma jak bebetto silvia.

Sa to polskie wozki i sa naprawde bardzo do re. Dzis widzialam, ze ktos chce sprzedac hollanda 3in1 za 1000 zl.

Co do kolorow, to przeciez jest ich multum :)
Masz zamiar kupic nowy czy uzywany?

Dzięki Bursztynek za odpowiedz. Chciałam kupic nówkę z fotelikiem z maxi cosi ale koszt na Allegro ok 1750 zł, wiec szukałam i szukałam.. A używanych modeli Hollanda ze świeca szukać, bo to model z tamtego roku. Aaaaaaale upolowałam wczoraj na aukcji Hollanda 3w1 w fotelikiem maxi cosi, używana raptem pol roku, bez widocznych śladów używania, z gwarancja do 2017 roku, kolor szary w pepitke (Wiec odpadł mi problem z wyborem koloru!) za 1200 zł juz z wysyłka. Szybka konsultacja z mężem i kupiłam! Jeszcze zostanie na leżaczek bujaczek :)

Bursztynek też miałam kupić ten wózek ale rama za ciężka i w sumie inny nam się spodobał kuzynka też ma ten co ty i zadowolona :)

reklama
Isia chustowac dziecko można też jak jest starsze i w gondoli już nie jeździ. Dla mnie chusta jest niezbędna.

Do góry