reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja właśnie wracam z lidla... Co do stanikow to faktycznie tylko ten bezowy warty uwagi. Ale rozmiary jakies strasznie zawyżone... To 85c to jak dobre 85d. Porownalam z 85c które mają dla "zwyklych"kobiet i te fla zwyklych znacznie mniejsze. I udalo mi się trafic 2 staniki te dla zwyklych w rozm 85c za 24 zl z kosza "ostatnie sztuki" takze jestem w sumie zadowolona ;-) ciuszkow nie bralam bo bez przesady... 20 zl za 2 pary bodziakow to zadna rewelka. Polowalam na posciel ale u mnie tej żółto szarej nie bylo juz. Moze w jakims innym lidlu dorwe.

reklama
reszta myśle powinna dojść dziś bądź jutro pocztą 22.jpg 33.jpg 44.jpg

Załączniki

• 22.jpg
    22.jpg
    100,5 KB · Wyświetleń: 75
  • 33.jpg
    33.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 77
  • 44.jpg
    44.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 76
Rsz super zakupy. Ja tez takie gadżety mam już w koszyku na gemini online ale musze poczekać do wypłaty bo splukalam się na maksa a koszyk pokazuje prawie 400 zł :-(. Normalnie kasa tak leci, że nawet nie wiem kiedy a tu pustka na koncie brry.

Noo pieknie sie organizujecie:biggrin2:
Ja tez juz kupilam sporo.
Zostalo zamowic wozek, materacyk, posciel sie szyje, ubranka w drodze( bycmoze jakies pojedyncze sztuki bede musiala zamowic)... Jedynie pokoik w rozsypce bo remont mieszkania w toku:cool:

No do nas w końcu dotarla szafka i mąż pomalu zacznie prac i prasować. A kiedy rozkładacie łóżeczka?

Ja pewnie dopiero jak do szpitala trafie albo przed samym terminem bo inaczej maz mi leb urwie ze zagracam niepotrzebnie. Mowi ze blaga o kazdy dzien wolnosci i przestrzeni;) juz i tak od 2tyg mamy wystawke w duzym pokoju w postaci wozka co tylko kurz zbiera i kartonu po wozku co robi za domek nadii. Maz chodzi tylko i przesuwa to z kata w kat

reklama
Do góry