reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja wczoraj przejrzałam ubranka, które mam i zrobiłam listę co jeszcze potrzebuję.
Okazało się, że wiecej ubranek mam na 68cm także muszę jeszcze dokupić rozmiar 56cm i 62cm

reklama
Świetne macie te wszystkie rzeczy !! U mnie dopiero przedbiegi jak widzę :D
Jakie wózki kupowałyście? Chodzi mi o firmę i model :) Bo w tych internetach to normalnie oczopląsu dostaję :D
A w sobotę czeka mnie wizyta w sklepie po wózek :)

Ja mam sporo ciuszków na 62 i niewiele na 56, jak okaże się, że Antoś urodzi się malutki, to z przyjemnością pójdę na zakupy już po porodzie :) Jak urodziłam Maje i po 5 dobach wyszłam ze szpitala (po cc) to od razu poleciałam na jakieś zakupy, bo już nie mogłam wytrzymać w czterech ścianach :)

Malasowka - ja mam xlander xpulse o taki

Załączniki

• 1454404690269.jpg
    1454404690269.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 69
Ania.1982, Kitki - śliczne te wózki :) ! A co Was skłoniło na zakup akurat tych? Opinie znajomych, rankingi w internetach, własne doświadczenia?

Alexia ale sprzecior:)
Malasowka ja mam x lander x move po córci. A kupilam bo miał dobre opinie no i zależało mi na wózku co da rade w każdym terenie:p

reklama
Alexia- super!

Malosowka - ja mialam tez xlander 7 lat temu przy corce tylko model xa. Sprawdzil sie rewelacyjnie w kazdym terenie. Uwazam ze jest dobry za jeszcze dosc rozsadna cene.
Wiadomo sa wozki b polecane maxi cosi, quennie czy emmanunga czy jakos tak ale sa juz znacznie drozsze. Moje przyjaciolki mialy wozki za ponad 3tys kazda moj wtedy kosztowal jakos z 1600 i byl tak samo dobry a czasem nawet lepszy. Wszystkie stwierdzily ze nastepnym razem nie beda juz tyle inwestowac w wozek.

Teraz jest naprawde duzy wybor wozkow. Zalezy czego poszukujesz. Czy chcesz wozek lekki czy moze byc wiekszy i ciezszy ale za to na amortyzatorach i z wieksza spacerowka. Wszystko kwestia czego oczekujesz od wozka

Do góry