reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
A ja przesyłam zdjęcie ręcznika, jaki kupiła dzisiaj moja mama dla wnuczka :biggrin2:

Załączniki

• DSC_0001.JPG
    DSC_0001.JPG
    110,9 KB · Wyświetleń: 86
Dziewczyny czy któraś miała jeszcze do czynienia z tym DelfiNoskiem? Nie mogę zadnych opinii znaleźć, są dotyczące innego modelu aspiratora i są raczej negatywne :/ napaliłam się na niego, bo nie wyobrażam sobie tej fridy, jak patrzę na samo opakowanie to mnie na wymioty bierze

Rsz, milka ale duże zakupy już zrobione.
A czy jest jeszcze jakąś kwietniówka, która ma tylko kilka rzeczy tak jak ja??? :-p
Beata piękny kubusiowy recznik.
Ja zamierzam kupić 1 ręcznik z kapturkiem 100cm, a drugi taki duży kąpielowy...

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1454520267.514607.jpg
ubranka :) i to nie wszystkie :)wszystkie dostałam ..przeraza mnie ta ilośc ..,rozm do 6mc :)...reszta leży w pudłach I czeka na kolej ..uprane i pachnące ,czekam az mężu pomaluje sypialnie i poukładam w komodzie moje cudasne maluskie ubranka

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454520267.514607.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454520267.514607.jpg
    81 KB · Wyświetleń: 176
Do góry