reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Dziewczyny dziękuję za opinie w sprawie spacerówki, będę musiała coś wybrać.

Kitki super z Ciebie dziewczyna :biggrin2: Tak jak ktoś napisał, nie każdy miałby odwagę coś takiego zaproponowac przy dzisiejszej znieczulicy :(

Kochane macie jakąś torbę kupioną do dziecka taką wiecie wyjazdówkę gdzie pakujecie pieluchy butelki smoczki zabawki ubranka itp.?

Antus - jak nasza corka sie rodzila to nie bylismy malzenstwem. Wtedy musi isc do utzedu oboje rodzicow i oboje poswiadczaja. Matka ze jest pewna ze ten obok delikwent to ojciec dziecka. A ojciec potwierdza ze to prawda i ze jest swiadomy odpowiedzialnosci jaka na nim spoczywa. Inaczej pozostaje tylka sadownie. Wiem bo moj maz z tych wesolkow oczywiscie i jak pani w usc go zapytala czy potwierdza ze to jego dziecko to tez rzucil jakims tekstem w stylu " nooooo tak. Mam taka nadzieje. Bo wie pani matka to wie zawsze a ojciec...." i urzedniczka go skarcila ze to urzad instytucja panstwowa i ze uzna ze tego nie dlyszala bo w przeciwnym razie nie uzna tego oswiadczenia i ze bedzie mysial sadownie uznawac. Takze dostal reprymende za swoje zarty:D

Ja Jej powiedzialam mniej wiecej jak to wyglada i ze jak nie bedzie chcial pojac to niech od razu sprawe zaklada i sie nie boi bo nawet jak beda robic badania to zaplaci panstwo albo on bo przegra sprawe. Mowilam jej tez ze moze jyz w ciazy wystapic o alimenty na zabezpueczenie ciazy czyli na wizyty badania itd ale mowi ze nie chce zaczynac teraz wojny. Ze skoro on mowi ze uzna to mu wierzy i ze chce na spokojnie to zalatwic. Mowie wam ze dobra i naiwna dziewczyna. Chodzi do technikum. Normalnie w ciazy tez. Mowi ze chce skonczyc normalnie i ze dobrze ze termin na lipiec to do wrzesnia sie ogarnie. Poprostu pochodzi z biedniejszej rodziny a ciaza to zwykla wpadka. Tylko kurde ja rozumiem ze wpada dwoje 17latkow ale facet 25 lat skoro sypia z malolata to chyba powinien ogarniac temat:mad:

Mam pytanie jakie czopki na gorączke kupowałyście ? Chce zrobic zakupy w aptece, ale nie mam pojecia jakie czopki , a położna napisała mi ze na gorączkę

Rsz moja coreczka dostala pierwsza goraczke w wieku 8 miesiecy skad wiesz ze te czopki bd ci juz potrzebne ,urodzisz ,wybierzecie pediatre i wtedy na wizycie sie ewentualnie spytasz po co robic zapasy lekow .

Ja też nie kupuję żadnych leków (mma tylko na kolkę, ale to dltego, ze niemieckie -brałam podczas wyjazdu). Leki mogą sie przeterminować, a teraz wszędzie są apteki całodobowe, można podskoczyć w razie potrzeby -chyba, ze mieszkasz gdzieś gdzie nie ma blisko apteki...

reklama
No dobra ale jak dziecko dostanie goraczki to nie bd go sama faszerowac lekami tylko pediatre bedziesz mhsiala odwiedzic a skad wiesz ze ci nie wypisze czegos w syropku? Bo moje dzieci nigdy nie mialy czopka w tylku wiec nie pomoge ci...

Do góry