reklama
Muszę pomyśleć o takiej dostawce dla Mai, bo ona jeszcze za daleko nie przejdzie. Boje się tylko, że będzie zazdrosna o to, że Antoś leży w jej wózku, a Ona musi stać na dostawce, dlatego zastanawialiśmy się nad tą boczną dostawką do wózka do siedzenia. Tylko jest jeszcze jedno "ale"... Majka ma już prawie 3 lata i długo na tej dostawce nie pojeździ, a ona kosztuje ok. 800 zł :/ Na pewno kupimy tą stojącą, a nad tą siedzącą trzeba się zastanowić i to porządnie...
Ja też cały czas myślę nad tą dostawką, ale obawiam się czy Laura nie jest na nią za mała i tak jak pisze bluelovi będzie mi uciekać, myślę o zakupie wózka typu rok po roku używanego ale to i tak dopiero jak będę mogła przesadzić młodszego do spacerówki. Na razie nic w tym temacie nie robię, tzn. Laura nadal zostaje w spacerówce, a młodszego będę nosić w chuście. Ewentualnie kupię parasolkę-spacerówkę dla Laury i młodszy w gondoli jeśli będę wychodzić na zewnątrz z kimś np. z mamą czy mężem.
Zamówiłam dzisiaj na Allegro łóżeczko dla Damianka 
Link do: 22EL.ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE Z SZUFLADĄ POŚCIEL MATERAC
kolor orzech
wzór pościeli nr 5
Jak przywiezie kurier i mąż zmontuje to wstawię zdjęcia

Link do: 22EL.ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE Z SZUFLADĄ POŚCIEL MATERAC
kolor orzech
wzór pościeli nr 5
Jak przywiezie kurier i mąż zmontuje to wstawię zdjęcia

reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
No Beata to co masz już wszystko?
ja łóżeczko już mam złożone ale czekam na przymontowanie półki i wtedy będę organizować kącik żeby wszystko mieć pod ręką
ja łóżeczko już mam złożone ale czekam na przymontowanie półki i wtedy będę organizować kącik żeby wszystko mieć pod ręką