reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Muszę pomyśleć o takiej dostawce dla Mai, bo ona jeszcze za daleko nie przejdzie. Boje się tylko, że będzie zazdrosna o to, że Antoś leży w jej wózku, a Ona musi stać na dostawce, dlatego zastanawialiśmy się nad tą boczną dostawką do wózka do siedzenia. Tylko jest jeszcze jedno "ale"... Majka ma już prawie 3 lata i długo na tej dostawce nie pojeździ, a ona kosztuje ok. 800 zł :/ Na pewno kupimy tą stojącą, a nad tą siedzącą trzeba się zastanowić i to porządnie...

Dziekuje za info o pasie. Co do dostawki siostra miala. Fajnie sie sprawdzalo do momentu kiedy starszej sie nie chciało stać ( roznica 3lat między dziecmi ). Siostra byla zmuszona potem kupić podwójną spacerowke do jednego stelaza

Ja też cały czas myślę nad tą dostawką, ale obawiam się czy Laura nie jest na nią za mała i tak jak pisze bluelovi będzie mi uciekać, myślę o zakupie wózka typu rok po roku używanego ale to i tak dopiero jak będę mogła przesadzić młodszego do spacerówki. Na razie nic w tym temacie nie robię, tzn. Laura nadal zostaje w spacerówce, a młodszego będę nosić w chuście. Ewentualnie kupię parasolkę-spacerówkę dla Laury i młodszy w gondoli jeśli będę wychodzić na zewnątrz z kimś np. z mamą czy mężem.

reklama
No Beata to co masz już wszystko? :)
ja łóżeczko już mam złożone ale czekam na przymontowanie półki i wtedy będę organizować kącik żeby wszystko mieć pod ręką

Do góry