reklama

Zakupy dla Malenstwa

To ja tez sie pochwale co udalo mi sie kupic dla malucha ciuszki sa od 56 do 74 jak byla okazja to kupowalam :D

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

my.php
[/URL]

Narazie tyle wystarczy ;)

reklama
a do mnie własnie przyszła paczka z ciuszkami ktora zamowiłam przez neta-
-4 małe czapeczki(2biale 1rózowa,i 1 zolta
-2 pary skarpeteczek
-3 kaftaniki
-4 body
-4 pajace
i to wszystko za 25zł-33zł z przesyłka ale jestem szczesliwa bo juz troszke mam oczywiscie to sa rzeczy uzywane,ale nie sa wogole zniszczone.

Zadzwoniłam do mamy ucieszona z zakupu,a mama mnie op...ze kupuje uzywane rzeczy dla dzidziusia-juz wiecej nie pochwale sie niczym:no::wściekła/y:

żyrafko, nie martw się reakcją mamy:-p prawdą jest, że ciuszków na początek nie opłaca się kupować nowych, bo dziecko szybko rośnie ( no chyba, że " na wyjście ze szpitala"), ale czasami przepłaca się i nie ma to sensu, poza tym - zawsze coś się dostanie od znajomych ( i to będą nowe ciuszki). Ja ostatnio zdziwiłam się reakcji mojej mamy, kiedy mówiłam jej, że chce łóżeczko z funkcją kołyski, o której pisała Agask. Moja mama wygłosiła swój pogląd, z którym ja absolutnie się nie zgadzam i już jej nic na temat łóżka nie powiem, chyba, że już je kupię, to jej pokażę ( mama powiedziała, ze nam je kupi - my sami sobie kupimy, a mama nam odda kaskę - tak się umówiłam).

kasro-gratuluje dziewczynki.
a mamy opinia juz sie nie przejmuje i tak wiem swoje ze dokonałam super zakupu,a prawda jest taka ze takie dzidziulki szybko rosna i zaraz bedzie trzeba kupowac nastepne.Nastepnym razem poprostu nic jej juz nie powiem i niczym nie pochwale.

Oczywiscie zebrało mi sie tez ze to jeszcze nie pora na kupowanie,bo przynosi pecha.Takie słowa juz zaczynaja mnie smieszyc.A kiedy bedzie pora w 9 miesiacu jak nie bede miała siły latac po sklepach,a moim marzeniem bedzie wywalic sie do gory brzuchem:tak:.Moje zdanie jest takie zeby pomału sobie wszystko kupowac a grubsze rzeczy zostawimy na marzec kwiecien.

A mamie wszystko wygarne ale to osobiscie(jedziemy na weekend),nie chciałam juz przez telefon kłócic sie.:no:

My mamy wiekszosc uzywanych rzeczy, lozeczko-kolyske dostaniemy, fotelik do auta pozyczymy, ciuszki prawie 3 worki wszystko uzywane ja cos nie cos na forum edziecka kupilam w doslownie smiesznych cenach, moja mama co rusz cos kupuje w lumpeksach, czasem uda mi sie cos kupic na allegro, lub ebay`u niemieckim, wiadomo ze czesc ciuszkow bedzie nowych wyprawka czy ciuszki tzw."wyjsciowe" ale fakt jest taki ze majac juz dwie duze dziewczyny widze ze czasem cos im kupimy a one po 2-3 razach ubrania staja sie juz za male. Moja mala jak sie urodzila do roku miala wszystkie ciuszki nowe, prowadzilam wtedy ciucharnie i sprzedajac po niej mialam na nastepne dla niej.
Teraz tez staram sie sprzedac zbedne ciuszki zeby moc znow cos dokupic dla malego, albo zaczne skladac na wozek :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry