Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mimo to poczyniłam już pierwsze zakupy, kupiłam 2 komplety pościeli i 2 ręczniki z kapturkiem, i taką matę do przewijania
byłam w lumpeksie to nie mogłam się oprzeć i kupiłam śliczny kombinezonik w groszki , jeśli będzie chłopczyk, to dużej straty nie będzie bo kuzynka jest w ciąży, i będzie miała dziewczynkę także mam komu oddać
z pierwszą córką miałam coneco toledo, ale wtedy nie wiedziałam , że przekładana spacerówka jest tak ważna. Mała bardzo szybko wyrosła z gondoli, i trzeba było ją przesadzić do spacerówki, ale niestety była montowana tyłem, więc wyszliśmy z nią tylko raz w ten sposób, i sprzedaliśmy wózek, jeszcze na gwarancji
później na allegro zamówiłam spacerówkę na dużych kołach , świetna, z przekładaną rączką, ale niestety co chwilę wypadało koło, nawet w ramach reklamacji przysyłali nam nowe, ale niestety nic to nie dawało (jakieś fatum chyba he he) . W końcu go wyrzuciłam , i kupiliśmy spacerówkę firmy Baby design Walker , najlepszy wózek jaki miałam, tyle kilometrów co przejeździł i zakupów przewiózł, to można zaliczyć go do niezniszczalnych!! Wygodny przede wszystkim spacerówka obszerna , nie z tych kosmicznych na które patrzeć nie mogę
Córka to mały klopsik od zawsze, i jeszcze cały kosz zakupów , i tak na drugie piętro wjeżdżałam na tylnych kołach (brak windy) . Ufff rozpisałam się troszkę

większości z nich maluch nie nosił bo nie zdążył. Teraz wiem że niema co przesadzać z ilością zwłaszcza na początku kiedy dzieci szybko rosną i w zasadzie nie mają możliwości ich zniszczenia. Zdarzało się że młodego w to samo body ubierałam parę razy z rzędu. Te ciuchy też błyskawicznie schną. Nasz maluchy urodzą się na jesień więc wydaje mi się że z krótkimi rękawkami niema co szaleć. U nas najbardziej sprawdziły się body rozpinane w kroku i pajacyki też z rozpięciem w kroku, znacznie łatwiej dostać się do pieluchy. Odpadają rzeczy zapinane na plecach. Do pupy stosowałam alantan i nivea a w pierwszych dniach kąpaliśmy go w samej wodzie (zresztą położna nam tak doradziła) później nivea itp. Wózek to mamy używany 3 w 1 i się sprawdził, najbardziej mi się podobają w nim skrętne koła. Drugi raz kupiłabym jednak wózek 2 w 1 (gondola i fotelik) a spacerówkę osobno do wielkości malucha dopasować.